به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از اصفهان، منصور شیشهفروش مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان گفت: کیفیت آب شرب خط قرمز مسئولان آبفای استان اصفهان است و نهادهای ذیصلاح، کیفیت آب شرب را از لحاظ شاخصهای میکروبی و شیمیایی تأیید میکنند.
وی افزود: روزانه آب شرب اصفهان از لحاظ کیفی مورد بررسی مراکز بهداشت قرار میگیرد و جای هیچ گونه نگرانی نیست.
شیشه فروش با اشاره به اینکه در نیمه اول سال به دلیل کمبود ۴ هزار و ۳۰۰ لیتری آب بر ثانیه در برخی از مناطق استان، تعدادی از چاههای محلی وارد مدار شدند، گفت: این موضوع سبب تغییر در مزه آب برخی مناطق شهر اصفهان شد که ناشی از تفاوت املاح موجود در آب و میزان هدایت الکتریکی آن بود، اما هیچ اثری بر روی کیفیت و سلامت آب نداشت.
وی با بیان اینکه همه دستگاههای اجرایی استان باید برنامهای برای گذر از بحران کم آبی در نیمه دوم سال تدوین کنند، بیان کرد: باید قبل از ایجاد شرایط اضطرار، برنامهای برای غلبه بر بحران مدنظر داشت و بر این اساس همه دستگاههای اجرایی استان باید راهکارهای مصرف بهینه آب را تدوین و اجرایی کنند.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری اصفهان برخورد با مشترکان پرمصرف را ضروری دانست و عنوان کرد: علاوه بر این آبفای استان اصفهان باید همچنان تشویق مشترکان کم مصرف را در دستور کار خود قرار دهد.
وی با تأکید بر تولید محتوای آموزشی در خصوص فرهنگ مصرف بهینه آب برای همه قشرهای جامعه گفت: باید بیش از گذشته از ظرفیت فضای مجازی و رسانهها در فرهنگسازی مدیریت مصرف آب بهرهمند شد و مردم را با شیوههای استفاده از تجهیزات کاهنده آشنا کرد.
شیشهفروش با تأکید بر بازچرخانی آب افزود: شرکت آب و فاضلاب استان اصفهان و سازمان نظام مهندسی باید هر چه سریعتر فرایند و دستورالعمل بازچرخانی آب در ساختمانها را تدوین و اجرایی کنند.
انتهای پیام/ص