به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه سوپ پیازچه و خامه را به شما آموزش دهیم، با ما همراه باشید.
بیشتربخوانید
مواد مورد نیاز
کره .....۲۵ گرم
پیاز خردکرده.... ۱ عدد کوچک
پیازچهی خردکرده..... ۱۵۰ گرم
سیبزمینی پوست گرفته و خردکرده......۲۲۵ گرم
آب مرغ ......۶۰۰ میلیلیتر
خامه.... ۳۵۰ میلیلیتر
نمک و فلفل سفید...... به میزان لازم
آبلیمو ....۳۰ میلیلیتر
پیازچه و گشنیز... برای تزئین به میزان لازم
روشتهیه
کره را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید. بعد پیاز و پیازچه را اضافه کنید و به مدت ۱۰ دقیقه روی حرارت هم بزنید تا نرم و سبک شود. سپس سیب زمینی و آب مرغ را بیفزائید و به مدت ۳۰ دقیقه روی حرارت بگذارید. آنگاه در ظرف غذاساز بریزید و به صورت پوره درآورید. اکنون روی حرارت ملایم قرار دهید. بعد در ظرف سوپ بریزید و کمکم خامه را بیفزائید. حالا قبل از پذیرائی، آبلیمو را اضافه نمائید و روی آن را تزئین کنید.
خواص پیازچه
پیازچه، برای بهبود سیستم ایمنی بسیار خوب است. بنابراین، به گفته بسیاری از متخصصان سلامت، یک نوع خاص از پیاز، از جمله پیازچه، مقدار زیادی از مواد شیمیایی مانند، فلاونوئید، آنتوسیانین و کوئرستین دارد. این مواد شیمیایی گیاهی که در پیازچه موجود است، برای بهبود قدرت سیستم ایمنی بدن بسیار ضروری است، در واقع، با توجه به مطالعهای که در مجله آمریکایی تغذیه بالینی منتشر شده، وجود فلاونوئید، برای جلوگیری از سرطان مفید است.
منبع: شور و شیرین
انتهای پیام/