به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اخبار الیوم؛ تلفنهای هوشمند از جمله لوازمی هستند که جزئی از زندگی افراد شده و برخی از مردم به آنها معتاد هستند و نمیتوانند موبایلشان را رها کنند. تلفنهای هوشمند نیز مانند هر دستگاه دیگری عمر مفید خود را دارند و پس از چند سال استفاده خراب میشوند. نشانههایی وجود دارد که پایان عمر این تلفنها را نشان میدهند و باید این نشانهها را جدی گرفت.
بیشتر بخوانید
آناستازیا آلیچوا، متخصص روس در حوزه فن آوریهای تلفنهای هوشمند، برجستهترین نشانههایی را نام برد که رخ دادن آنها پایان عمر یک گوشی هوشمند را اعلام میکند. این متخصص حوزه فناوری نشانههای اساسی را عنوان کرد که پایان عمر گوشی هوشمند را هشدار میدهند و باید به تعویض آن فکر کرد.
این متخصص گفت: برجستهترین علامت، بروز هرگونه مشکل در صفحه نمایشگر گوشی است، صفحه نمایش یکی از برجستهترین اجزای گوشی است و به طور مستقیم بر روی عملکرد آن تأثیر میگذارد. با تعویض صفحه میتوان مشکلات ایجاد شده را حل کرد، اما این روش گران است و همیشه نمیتواند کمک کننده باشد. "
به گفته این متخصص، نشانه دوم کند شدن مکرر تلفن و خرابیهای مختلف است، کند شدن تلفن نشانهای از بهم ریختگی نرم افزار است که منجر به عملکرد ضعیف تلفن و مشکل در حافظه آن میشود.
وی همچنین سومین علامت را دمای بالای تلفن هنگام استفاده یا عدم استفاده عنوان و خاطرنشان کرد که دمای بالای باتری هنگام استراحت گوشی هوشمند نشانه جدی از خراب شدن تلفن است و باید آن را جدی گرفت.
این متخصص اضافه کرد چهارمین علامت مشکل در آنتن دهی و اتصال به اینترنت است که علاوه بر قطع مکرر شبکه، علامت قطع خودکار تلفن روی صفحه نمایش ظاهر میشود.
انتهای پیام/