به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، بعضی غذاها آنقدر وسوسهانگیز هستند که رویای گیاهخواری را از سر آدم بیرون میکنند. این ساندویچ ایتالیایی از همین دسته است. در این مطلب طرز تهیه ساندویچ ماهی کولی را به شما آموزش میدهیم. این ساندویچ با پنیر موزارلا طعمدار شده و اضافه شدن کالباس مارتادلا به آن طعمی متفاوت داده است.
مواد لازم:
نان باگت هشت برش
فیله ماهی کولی پنج عدد
روغن زیتون شش قاشق غذاخوری
موزارلای تازه ۳۴۰ گرم
مغز کنگر فرنگی ۱۴۰ گرم
کالباس مارتادلا ۸۰ گرم
سس پستو چهار قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه سس پستو:
سیر چهار حبه
برگ ریحان ریز شده دو پیمانه
پنیر پارمسان کاله خرید آنلاین نصف پیمانه
گردو نصف پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
طرز تهیه:
یک تابه بزرگ را روی شعله متوسط قرار دهید، سپس ۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون کف آن بریزید و حرارت دهید تا روان شود. اینجا باید نان را به تعداد ممکن در آن بچینید و سرخ کنید.
بعد از حدود ۳ دقیقه که یک طرف آنها برشته شد، با اضافه کردن باقی روغن روی دیگرشان را هم برشته کنید. در صورتی که نانها روغن زیادی به خود میکشند، مقداری بیشتر روغن زیتون دم دست داشته باشید. نانهای آماده را به یک بشقاب یا تخته منتقل کنید و تابه را تمیز نمایید.
ماهیها را روی نانهای تست شده قرار دهید و رویشان به ترتیب موزارلا، سس پستو، و کنگر بگذارید. در آخر یک ورقه مارتادلا روی مواد قبلی بگذارید.
سپس ساندویچها را با قرار دادن یک نان دیگر در بالا، ببندید و آنها را برای حدود ۵ دقیقه در یک اجاق (یا تابه درب بسته) بگذارید تا همه محتویاتشان گرم شوند.
در صورت نیاز ساندویچها را برگردانید و بعد از مدت کافی آنها را بیرون آورید و با سس دلخواهتان به شکل داغ سرو کنید.
طرز تهیه سس پستو:
ریحان، گردو، سیر، و پنیر پارمسان را داخل همزن برقی بریزید، کمی بزنید و سپس روغن زیتون را آرام اضافه کنید و به زدن ادامه دهید تا یکنواخت شود. در آخر هم نمک و فلفل را به آن اضافه کنید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/