به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان به نقل از اسپوتنیک، ریشه زنجبیل شامی به عنوان یک مکمل غذایی برای شرایط مختلف سلامتی مورد استفاده قرار میگیرد و منشأ اصلی آن قاره اروپا است و در طب سنتی چین کاربرد دارد.
از ریشه زنجبیل شامی میتوان به عنوان طعم دهنده غذاها و نوشیدنیها و نیز ماده خوشبو کننده در صنایع آرایشی استفاده کرد.
این ماده غذایی وقتی به عنوان مکمل غذایی مصرف شود، به عنوان ضد میکروب عمل میکند و مشکلات تنفسی و گوارشی را تسکین میدهد.
ریشه زنجبیل شامی فواید بسیاری دارد؛ به گونهای که علاوه بر افزایش فعالیتهای مغزی، تنفسی و تقویت سیستم ایمنی بدن انسان، از آن در برابر سرطان، استرس اکسیداتیو و بیماریهای التهابی محافظت میکند.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/