وزیر آموزش‌وپرورش از هماهنگی با وزارت نیرو، به منظور توجه جدی به عدم قطعی برق در ساعات برگزاری امتحان دانش آموزان خبر داد.

به گزارش حوزه آموزش و پرورش گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، عصر دیروز محسن حاجی میرزایی، در حاشیه آئین افتتاح مجتمع آموزشی «حیات طیبه» دکتر نصیری تهران، در جمع خبرنگاران اظهار کرد: این مجتمع آموزشی دریکی از نقاط جنوبی شهر تهران است و بسیاری از بزرگان تعلیم و تربیت در این مدرسه تحصیل‌کرده‌اند که از آن جمله می‌توان به سه تن از وزرای اسبق آموزش‌وپرورش و تعدادی از شخصیت‌های تأثیرگذار کشور، اشاره کرد.

وزیر آموزش‌وپرورش ، از هماهنگی با وزارت نیرو، به منظور توجه جدی به عدم قطعی برق در ساعات برگزاری امتحان دانش آموزان خبر داد و افزود: بازدید‌های سرزده به‌صورت روزانه از حوزه‌های امتحانی با جدیت، استمرار خواهد داشت.

او  با تشریح ابعاد محیطی مجتمع آموزشی دکتر نصیری، افزود: این مجتمع برای پذیرش همه دوره‌های تحصیلی پیش‌بینی‌شده است و آزمایشگاه‌های مناسب، کتابخانه، سالن ورزشی و نمازخانه و دسترسی مطلوب از ویژگی‌های این فضای آموزشی است.

حاجی میرزایی در خصوص بازسازی مدارس فرسوده شهر تهران، تصریح کرد: در سال‌های اخیر بیش از ۱۰ درصد از مدارس فرسوده تهران را کاهش دادیم، اما همچنان مدارس ما نیازمند مقاوم‌سازی یا بازسازی است، اخیراً توافق‌نامه‌ای با شورای شهر و شهرداری تهران منعقد کردیم تا در مناطق مختلف شهر تهران فضا‌هایی را در اختیار آموزش‌وپرورش قرار دهند.

او در پاسخ به سؤالی در مورد نحوه ارائه کارنامه پایانی دانش آموزان، گفت: با توجه به انجام آزمایشی صدور کارنامه از طریق سامانه، امیدواریم کارنامه دانش آموزان از طریق الکترونیکی ارائه شود، بنابراین با توجه با ارائه کارنامه در سایت‌های رسمی آموزش‌وپرورش، کارنامه مجازی قابل استناد خواهد بود.

وزیر آموزش‌ و پرورش، با اشاره به برگزاری حضوری امتحانات، بیان کرد: موضوع سلامت دانش آموزان و برگزاری شایسته امتحانات فوق‌العاده با اهمیت است، لذا از همان آغاز امتحانات، هر روز به‌صورت سرزده در حوزه‌های امتحانی حضور یافته و از نزدیک، روند برگزاری امتحانات و نحوه رعایت نکات بهداشتی را مورد بررسی قراردادم، در استان‌ها نیز مدیران آموزش‌وپرورش را مأمور کردم تا به‌صورت سرزده از حوزه‌های امتحانی بازدید و گزارش آن را به‌صورت روزانه به دفتر وزیر ارسال کنند.

او ادامه داد: کاهش حجم کتاب‌های درسی و تأکید بر تناسب سؤالات امتحانی، با شرایط کرونایی از جمله اقداماتی بود که در راستای رعایت حال دانش آموزان صورت گرفت، البته هر دوره تحصیلی اهدافی دارد که باید در سنجش‌ها میزان تحقق آن مشخص شود.

عضو کابینه تدبیر و امید در خصوص اختلال‌های احتمال ناشی از قطعی برق در حوزه‌های امتحانی، اظهار کرد: با هماهنگی‌های صورت گرفته با وزارت نیرو، خواستار توجه جدی به عدم قطعی برق در ساعات امتحان شدیم و از سوی دیگر به مدیران توصیه کردیم برای حل مشکل قطعی برق، شرایط برقراری برق اضطراری را در مدارس فراهم کنند.


بیشتر بخوانید 


انتهای پیام / 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار