در گزارش زیر طرز تهیه پلوی علی پاشا ترکیه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  طرز تهیه پلوی علی پاشا ترکیه را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

موادلازم

پیاز ۱ عدد
سیر ۱ حبه
گوشت چرخ کرده ۱۰۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم
کشمش پلویی یک دوم پیمانه
خلال پسته یک دوم پیمانه
برنج ۲ پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
بادام یک دوم پیمانه
آب گوشت ۱ پیمانه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از مرغ سوخاری زنجفیلی و روشکا میگو و پنیر تا مافین چیز برگر + تصاویر


روش تهیه:
پیاز و سیر را رنده کنید و با گوشت و مقداری نمک و فلفل مخلوط نمایید و ورز دهید از مخلوط آماده شده کوفته ریزه‌هایی به اندازه فندق درست کنید و در روغن سرخ یا آب پز نمایید.

حالا کشمش را در آب خیس نمایید تا پُف کند.

خلال پسته را نیز چند دقیقه در آب خیس نمایید.

آن گاه برنج را بشویید و آب آن را صاف کنید و با کره تفت دهید.

سپس بادام را اضافه کرده و تفت دهید.

اکنون به برنج به مقدار متناسب آب گوشت یا آب اضافه نمایید و کوفته ریزه‌ها را به همراه پسته و کشمش لا به لای برنج بریزید و برنج را به شکل کته دم کنید.

منبع: سیمرغ

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.