به گزارش خبرنگار حوزه دریچه فناوری گروه فضای مجازی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از فوربس؛ سنگاپور روز پنجشنبه به فیسبوک و توئیتر دستور داد تا به کاربران این کشور اعلامیه تصحیح درباره بیانیه غلطی که در این سیستم عاملها پخش شده و ادعا میکند نوع جدید ویروس کرونا از این شهر منتشر شده را ارسال کنند. این اطلاعیه، توئیتی است که وزیر ارشد دولت هند منتشر و ادعا کرده بود که نوع جدید ویروس کرونا به نام کرونای سنگاپوری شناسایی شده که میتواند منجر به ورود موج سوم بیماری در هند شود.
بیشتر بخوانید
وزیر بهداشت سنگاپور، اوگ یه کونگ، به دو شبکه اجتماعی و یک انجمن آنلاین محبوب HardwareZone دستور داد تا این توئیت را تصحیح کنند. وزیر گفت هیچ نوع ویروس سنگاپوری جدیدی از Covid-19 وجود ندارد و موردی که اخیراً در این شهر کشف شده، در واقع نوع B.1.617.2 است که برای اولین بار در هند شناسایی شد.
رویترز گزارش داد که هر دو شرکت دریافت این دستور را تأیید کرده اند و گفتند طبق قانون محلی از آن تبعیت میکنند. کاربران فیسبوک بعد از باز کردن برنامه اطلاعیهای را دریافت کردند که میگفت هیچ گونه کرونای سنگاپوری وجود ندارد و توئیتر نیز اعلانهایی را به دارندگان حساب از سنگاپور در این پلتفرم ارسال کرد که شامل یک توئیت از حساب رسمی دولت POFMA_Notice است.
بحث پیرامون این موضوع هنگامی آغاز شد که روز سه شنبه آرویند کجریوال، وزیر ارشد دهلی با انتشار توئیتی نوشت که گفته میشود یک نوع ویروس کرونا در سنگاپور شناسایی شده که برای کودکان بسیار خطرناک است و میتواند منجر به شیوع موج سوم این بیماری در هند شود.
کجریوال هیچ مدرکی برای اثبات ادعای خود ارائه نداد و درعوض از دولت فدرال این کشور درخواست کرد کلیه پروازهای خود را از سنگاپور متوقف کند. اظهارات این وزیر یک اتفاق دیپلماتیک بین دو کشور را برانگیخت و باعث شد دولت سنگاپور سریعا به این توئیت واکنش نشان دهد. وزارت بهداشت سنگاپور این ادعاها را رد کرد و ویویان بالاکریشنان، وزیر خارجه این کشور در توئیتی گفت که سیاستمداران باید به حقایق پایبند باشند!
قانون حفاظت در برابر دروغها و دستکاریهای آنلاین (POFMA) که در سال ۲۰۱۹ تصویب شد، مورد بحث و جدال واقع شده، زیرا فعالان فضای مجازی میگویند که این قانون اختیارات گستردهای در اختیار دولت سنگاپور برای سانسور محتوای آنلاین بدون بررسی و تحقیق کافی قرار میدهد. فیسبوک قبلاً در مورد تأثیر این قانون بر آزادی بیان در سیستم عامل خود ابراز نگرانی کرده بود.
انتهای پیام/