مکارم با اشاره به اضافه شدن ۲ واحد فناور دیگر به مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: تعداد واحد‌های فناور در جیرفت به ۱۲ عدد رسیده است.

به گزارش خبرنگار گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از کرمان، اصغر مکارم، رئیس دانشگاه علوم پزشکی جیرفت در نشست شورای فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت گفت: پارسال ۱۱ واحد فناور در مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت مستقر بودند که از این تعداد یک واحد به دلیل ارتقا نیافتن از مرحله پیش رشد به رشد حذف، ۳ واحد در مرحله پیش رشد و ۷ واحد فناور این دانشگاه از مرحله پیش رشد به رشد ارتقا یافتند.

او افزود: در اولین نشست شورای فناور دانشگاه علوم پزشکی جیرفت، ۲ واحد فناور تصویب و به واحد‌های فناور اضافه شدند.

مکارم تصریح کرد: با تصویب این واحد‌های فناور جدید، تعداد واحد‌های فناور مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت به ۱۲ عدد ارتقا یافت. 

حمایت از واحد‌های فناور

مسلم مروجی فرد، رئیس سازمان صمت جنوب کرمان در این نشست از حمایت واحد‌های فناور این منطقه خبر داد و گفت: این سازمان آماده معرفی واحد‌های فناور متقاضی برای دریافت تسهیلات است.

او با بیان اینکه هیچ محدودیتی در زمینه ارائه تسهیلات به واحد‌های فناور نداریم، افزود: با هماهنگی‌های انجام شده در شهرک‌های صنعتی منطقه جنوب کرمان، زمین در اختیار واحد‌های فناور متقاضی قرار داده می‌شود.

مروجی فرد بیان کرد: برای حمایت از پژوهشگران و فناوران، مجوز فعالیت طی یک روز صادر می‌شود.

انعقاد تفاهم نامه برای حمایت مالی از واحد‌های فناور

فاطمه سیدی، معاون تحقیقات و فناوری علوم‌پزشکی جیرفت نیز از انعقاد ۲ تفاهم نامه به منظور حمایت مالی از واحد‌های فناور این دانشگاه خبر داد و گفت: این تفاهم نامه ها با صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان و یک صندوق پژوهش و فناوری غیر دولتی برای حمایت مالی از واحد‌های فناور منعقد شد.

او عملکرد واحد‌های فناور مرکز رشد دانشگاه علوم پزشکی جیرفت را مطلوب ارزیابی کرد و افزود: با توجه به نوپا بودن فعالیت مرکز رشد جیرفت این عملکرد خوب بوده است.

سیدی بیان کرد: پارسال واحد‌های فناور این دانشگاه در فن بازار ملی سلامت تهران، بین ۶۲ دانشگاه موفق به کسب مقام ششم این رقابت شد.

حمایت از توسعه کسب و کار‌های جدید

غلامعلی حقیقت، مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت نیز گفت: این مرکز با ارائه خدمات حمایتی به دنبال ایجاد و توسعه کسب و کار‌های جدید به همت کارآفرینانی است که در قالب واحد‌های نوپای فعال در زمینه‌های مختلف فعالیت می‌کنند و اهداف اقتصادی مبتنی بر دانش و فن دارند.

او افزود: شرکت‌های فناور و دانش‌بنیان در کارآفرینی، توسعه فناوری و به تبع آن ارزش افزوده و رونق اقتصادی نقش بسیار موثری دارند.

حقیقت به طرح‌های تصویب شده در اولین نشست شورای فناور این دانشگاه طی امسال اشاره کرد و گفت: این طرح‌ها، شامل معرفی ۳ واحد برای دریافت تسهیلات مالی از صندوق پژوهش و فناوری استان کرمان است.

او افزود: در این شورا، پیگیری ثبت شرکت ۳ واحد فناور مستقر در مرکز رشد و برگزاری وبینار‌های آموزشی در خصوص کارآفرینی، ثبت پتنت و آشنایی با روند دانش بنیان شدن شرکت‌ها به تصویب رسیدند.

مدیر توسعه فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی جیرفت از ایده‌های نوآورانه و محصول محور حوزه سلامت  به همت اساتید، کارمندان و دانشجویان و عموم مردم جنوب کرمان برای همکاری، ورود و استقرار به مرکز رشد دعوت کرد.

انتهای پیام/ م 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.