به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم طرز تهیه تخم مرغ بندیکت را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
۴ شاخه پیازچه
به میزان لازم روغن زیتون
۴۰۰ گرم اسفناج
قدری جوز هندی
به میزان لازم نمک و فلفل
۱ عدد لیمو
۲ عدد بزرگ زرده تخم مرغ
۱ قاشق چای خوری سس خردل
۱۰۰ گرم کره
قدری سرکه سفید
۸ عدد کوچک تخم مرغ
۴ برش نان تست
۱۰ گرم ژامبون
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
۱- پیازچهها را تمیز کرده و بشویید. آنها را ریز خرد کنید.
۲- میتوانید از بیبی اسفناج هم استفاده کنید. اگر برگهای اسفناج بزرگ هستند، آنها را خرد کنید.
۳- کره را آب کنید.
۴- برشهای نان را نصف کنید و آنها را به روش دلخواهتان برشته کنید. اگر دسترسی دارید از ۴ عدد مافین انگلیسی استفاده کنید، آنها را نصف کرده و در فر گرم کنید.
پیازچهها را به همراه کمی روغن زیتون در ماهیتابهای روی حرارت متوسط رو به پایین بریزید.
اسفناج، کمی جوز هندی و قدری نمک و فلفل سیاه به آنها اضافه کنید.
تخم مرغ بندیکت بگذارید تا آنها خوب پخته شده و آب اضافیشان گرفته شود.
قدری آب لیمو روی آنها بچکانید و آنها را گرم نگه دارید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/