در گزارش زیر طرز تهیه پلو گوشت مکزیکی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، پلو گوشت مکزیکی، یکی از انواع غذا‌های معروف ملل بوده که طرفداران بسیاری نیز دارد. طرز تهیه این پلو خوشمزه در رسپی‌های مختلف متفاوت است، اما از مخلوط ۲ ماده اصلی یعنی برنج و گوشت چرخ کرده تهیه می‌شود. همچنین با اضافه کردن سایر خوراکی ها، چون فلفل دلمه ای، ذرت و البته سبزیجات مختلف، چون گشنیز و جعفری هم طعم و عطر این پلو معروف متفاوت و دلپذیر خواهد شد و هم رنگ و ظاهر آن تکمیل می‌شود.

پلو گوشت مکزیکی را می‌توانید خیلی راحت و بدون دردسر در منزل آماده و طبخ کنید و خیلی سریع یک غذای خوشمزه و مقوی را تهیه کنید.

مواد لازم

برنج: ۴ پیمانه
گوشت چرخ کرده: ۵۰۰ گرم
پیاز متوسط: ۱ عدد
فلفل دلمه ای: ۲ عدد
کنسرو ذرت: ۱ پیمانه
روغن: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل قرمز: ۱ قاشق چایخوری
نمک، زردچوبه و فلفل سیاه: به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از کباب فنلاندی و خوراک سلطان تا دسر مگنولیا با طعم توت فرنگی و وانیل + تصاویر


مراحل

ابتدا برنج را شسته و با ۵ پیمانه آب و کمی نمک خیس کنید.

پیاز و فلفل دلمه‌ای را نگینی خرد کنید.

در یک ماهی تابه کمی روغن بریزید و پیاز خرد شده را سرخ کنید.

سپس گوشت چرخ کرده و فلفل دلمه‌ای را اضافه و مواد را مخلوط کنید.

بعد از سرخ شدن گوشت، ادویه‌ها را اضافه و مواد را هم بزنید.

در آخر ذرت را اضافه و کمی تفت دهید و حرارت را خاموش کنید.

برنج  آبکش آماده کنید.

در یک قابلمه کمی روغن بریزید و یک نان برای ته دیگ بگذارید.

سپس یک لایه برنج و بعد یک لایه از مخلوط آماده شده بریزید تا برنج و مخلوط تمام شود.

درب قابلمه را بگذارید و بر روی حرارت ملایم به مدت ۴۵ دقیقه بگذارید تا آماده شود.

منبع: غذالند

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.