به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، طرز تهیه بادمجان پنیری را همراه با کتاب کاله یاد بگیرید و یک فینگرفود خوشمزه و متفاوت در خانه تهیه کنید. بادمجان یکی از محبوبترین انواع صیفیجات است. فرقی نمیکند چطور طبخ شود، بافت نرم و گوشتی و طعم فوقالعاده آن باعث شده هم به تنهایی یک غذای لذیذ باشد و هم به عنوان یک عنصر مهم در کنار انواع گوشت، ماهی و سبزیجات مختلف سرو شود. علاوه بر این که بادمجان محبوبیت زیادی در بسیاری از فرهنگهای غذایی دارد، کمکالری و یکی از بهترین منابع دریافت فیبر غذایی نیز است.
حالا تصور کنید این ماده غذایی پر طرفدار در کنار پنیر موزارلا که آن هم سرشار از کلسیم است چه ترکیب سالم و همنشینی خوشمزهای را رقم میزند. در این مطلب میخواهیم از بادمجان و گوجهفرنگی و پنیر موزارلا برای درست کردن یک غذای سریع و آسان استفاده کنیم. در ادامه با ما همراه باشید تا طرز تهیه بادمجان پنیری را به شما آموزش دهیم.
مواد لازم برای تهیه بادمجان پنیری
بادمجان یک عدد
گوجه فرنگی دو عدد
پنیر موزارلا ۱۵۰ گرم
روغن زیتون یک چهارم پیمانه
سرکه بالزامیک یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم
برگ ریحان تازه به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
آموزش آشپزی؛ از کباب فنلاندی و خوراک سلطان تا دسر مگنولیا با طعم توت فرنگی و وانیل + تصاویر
طرز تهیه
بادمجان از آن دسته صیفیجات پرطرفدار و خوشمزهای است که میتوانید با آن غذاهای خوشمزهای مانند کشک بادمجان، موساکای بادمجان یا کاناپه بادمجان تهیه کنید. بادمجان پنیری امروز هم از آن فینگرفودهای خوشمزهای است که میتوانید در یک چشم به هم زدن در خانه آمادهاش کنید. کافی است ابتدا بادمجان را به صورت حلقه حلقه برش بزنید طوری که به هفت یا هشت حلقه مساوی تقسیم شود.
سپس در یک ظرف کوچک، روغن زیتون، سرکه بالزامیک، نمک و فلفل را مخلوط کنید. فر را روی دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد تنظیم کنید. بادمجانها را یک لایه در ظرف نسوز و مخصوص فر بچینید. مخلوط روغن زیتون را روی بادمجانها بریزید و به مدت ۱۰ دقیقه اجازه دهید بپزند. سپس آنها را برگردانید و همین کار را دوباره تکرار کنید. نصف بادمجانها (چهار حلقه) را کنار بگذارید.
گوجه فرنگیهای حلقه شده را روی بادمجانهای باقی مانده گذاشته و به مدت دو دقیقه یا تا زمانی که گوجه فرنگیها نرم شوند در فر قرار دهید. سپس ظرف یا سینی را از فر بیرون بیاورید. به ترتیب، یک برش پنیر موزارلا، یک برگ ریحان و یک حلقه از بادمجانهای کنار گذاشته در مرحله اول را روی هم روی گوجهها قرار دهید. مجددا به مدت دو تا سه دقیقه ظرف را داخل فر بگذارید تا پنیر ذوب شود. سپس ظرف را از فر خارج کنید و مقداری از مخلوط روغن زیتون و سرکه بالزامیک روی آن بریزید. نوش جان!
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/