به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، تاتلیسی گل یه دسر بسیار شیک و خوشمزه ترکیهای هستش. این دسر ترکیهای رسپی آسونی هم داره. با ما همراه باشین تا آموزش پخت مرحله به مرحله این دسر رو داشته باشیم.
مواد لازم
۲۵۰ گرم مارگارین (در دمای اتاق)
۱/۲ پیمانه روغن مایع
۱/۴ پیمانه پودر شکر
۱/۴ پیمانه آرد سمولینا
۲ عدد تخم مرغ
۱/۲ قاشق چای خوری وانیل
۱/۲ قاشق چای خوری بیکینگ پودر
۳ و ۱/۲ پیمانه آرد
مواد لازم برای شربت
۳ پیمانه آب
۲ و ۱/۲ پیمانه شکر
۱ قاشق غذاخوری آبلیمو
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه
طرز تهیه شربت:
اول از همه میخواییم شربت رو آماده کنیم برای این کار آب رو میزاریم جوش بیاد شکر رو بهش اضافه میکنیم و هم میزنیم تا کاملا حل بشه. آبلیمو رو به مواد اضافه میکنیم شعله رو ملایم میکنیم بعد از اینکه شروعبه جوشیدن کرد کف روشو برمیداریم. شربتمون که به غلظت خوبی رسید از روی شعله برمیداریم میزاریم سرد بشه.
طرز تهیه خمیر:
آرد و مواد خشکمون رو سه بار الک میکنیم تا سبک بشه.
برای خمیرمون همه مواد به جز آرد روبا هم مخلوط میکنیم.
حالا آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم ورز میدیم تا یه خمیر یکدست و نرم به دست بیاد. خمیر رو آنقدر ورز میدیم تا دیگه به دست نچسبه.
خمیر رو میزاریم تا ۱۵ دقیقه استراحت کنه.
بعد از استراحت خمیر رو به دو قسمت مساوی تقسیم میکنیم و هر قسمت رو با وردنه باز میکنیم خیلی نازک نباشه خیلی هم ضخیم نباشه، چون اگه ضخیم باشه وسطش خام میمونه.
خمیر باز شده رو میزاریم بین دوتا کاغذ روغنی با ته استکان یا چاقو دایرهای برششون میزنیم.
سه تا از دایرهها رو از لبهها کنار هم میزاریم و رولش میکنیم و از وسط برشش میدیم. همه خمیر رو به همین ترتیب آماده میکنیم.
شیرینیها رو که آماده کردیم، داخل سینی فر رو کاغذ روغنی میکشیم، شیرینیها رو توی سینی میچینیم. میتیونیم وسطش فندق بزاریم.
سینی رو در فر در دمای ۱۹۰ درجهمیزاریم تا طلایی بشه بعد از ۳۰ تا ۳۵ دقیقه شیرینیهای ما آماده شدن. اونارو از فر در میاریم و شربت سرد شده رو میریزم روشون میزاریم دو ساعت کناری بمونه تا شربت به خوردشون بره.
شیرنی تاتلیسی گل خوشمزه ما آمادست. پیشنهاد میکنم حتما این دسر خوشمزه رو امتحان کنید و از طعم فوق العاده اش لذت ببرین. نوش جان
نکات مهم
رازهای خوشمزگی:
میتونید هنگام رول کردن دایرههای خمیری، وسط آن پودر بادام، پسته و فندق و حتی کشمش بریزید و شیرینی تون رو خوشمزهتر کنید.
میتونید دایرههایی که پشت سر هم میچینید رو یکی در میون شکلاتی کنید تا گل رزتون زیباتر بشه.
تعداد دایرههایی که پشت سر هم میچینید میتونید بسته به سلیقه تان ۳ یا ۴ عدد باشه.
میتونید به جای قالب دایرهای از قالب گل برای برش خمیر استفاده کنید.
منبع: غذاپز
انتهای پیام/