رضا عزتیان رئیس اداره بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت در گفتوگو با خبرنگار حوزه بهداشت و درمان گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، اظهار کرد: نیازهای تغذیهای افراد به جنس، شغل و سن شان بستگی دارد و هر برنامه رژیم غذایی نمیتواند برای همه افراد مناسب باشد.
او ادامه داد: با استفاده از آزمایشهای مختلف میتوان نیاز بدن را به انواع ریز مغذیهای مختلف متوجه شد. امروزه دختران و زنان نیاز بیشتری به ویتامین دی و آهن دارند و این افراد بیشتر دچار فقر آهن خواهند شد.
عزتیان بیان کرد: زنان و دختران استعداد بیشتری در زمینه ابتلا به بیماری پوکی استخوان دارند و به همین دلیل باید به موضوع کلسیم و ویتامین دی آنها توجه کافی شود. یکی از برنامههای وزارت بهداشت تامین آهن و ویتامین دی مورد نیاز زنان و دختران است.
رئیس اداره بهبود تغذیه مراکز جمعی وزارت بهداشت تاکید کرد: مواد غذایی مانند گوشت، مرغ، سبزیجات تیره مثل اسفناج و جعفری از آهن خوبی برخوردار هستند و افراد به خصوص زنان و دختران باید روزانه بین ۳ تا ۴ واحد لبنیات مصرف کنند.
او افزود: برای تامین آهن و ویتامین دی مورد نیاز دختران باید این افراد مصرف ماهی را جزو برنامه غذایی روزمره خود قرار دهند. ویتامین دی از ابتلای افراد به افسردگی و آلزایمر پیشگیری میکند. زنان و دختران باید روغن ماهی را جایگزین روغنهای جامد و حتی حیوانی کنند تا علاوه بر پیشگیری از بروز امراض قلبی و عروقی ویتامین دی بدن آنها نیز تامین خواهد شود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/