در گزارش زیر طرز تهیه ژله رولی ویترینی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم  دستور تهیه ژله رولی ویترینی را به شما آموزش می دهیم.  

مواد لازم
ژله آلوئه ورا ۲.۵ بسته
ژله انگور ۱ بسته
بستنی وانیلی ۱.۵ لیوان
پوست خیار ۱ عدد


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از تاس کباب مخصوص شیرازی و حلیم شیر خامه خوشمزه و پرطرفدار تا اسکاچروس شکلات و کارامل + تصاویر


طرز تهیه
برای ژله رولی یک بسته ژله انگور رو با ۳/۴ لیوان بن ماری حل کردم بعد بهش دو قاشق غذاخوری بستنی وانیلی که از فریزر خارج شده، اضافه کردم آروم هم زدم در حدی که بستنی حل بشه کافیه، زیاد هم نزنید که دو رنگ بمونه.

کف سینی (سایز ۲۰/۳۰) رو سلفون کشیدم و ژله رو داخلش ریختم به مدت ۳۰ تا ۴۵ دقیقه داخل یخچال قرار دادم بعد به صورت دالبر برش زدم و رول کردم ... بعد ژله هارو داخل یخچال میذاریم تا خودشو کامل بگیره ...

من ژله آلوئه ورا هارو جدا بن ماری حل کردم، یک بسته رو با یک و نیم لیوان آب جوش بن‌ماری حل کردم (برای قسمت شفاف).

یک و نیم بسته دیگه ژله آلوئه ورا رو جدا با ۱.۵ لیوان آب حل کردم (اگه عجله دارید میتونید با یک لیوان آب جوش بن‌ماری حل کنید بعد بهش نصف لیوان آب سرد اضافه کنید) گذاشتم کامل سرد شد، بعد به اون یک لیوان بستنی وانیلی اضافه کردم.

کف قالب رو با روغن چرب کردم یک مقدار ژله آلوئه ورا شفاف رو ریختم گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه.

بعد از یخچال درآوردم ژله رولی‌ها و پوست خیار هارو رو داخل قالب چیدم یکم دیگه ژله شفاف ریختم باز گذاشتم یخچال تا نیم بند بشه.

در آخر ژله آلوئه ورا بستنی رو ریختم گذاشتم یخچال (به مدت ۵،۶ساعت) تا سفت بشه و ببنده.

برای در آوردن ژله هم، چون قالب چرب شده اگه اطرافش رو با چاقو آزاد کنید راحت در میاد.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.