میزان کالری موجود در توت فرنگی بسیار پایین و در عوض سطح ویتامین‌ها و املاح آن بسیار بالاست.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، توت‌فرنگی (نام‌های دیگر: چیلک، چلیک یا چیالک جنگلی، چَلَم و شالکَه) گیاهی نهان‌دانه از تیرهٔ گل سرخ است. رشد این گیاه علفی پایا در آب و هوای معتدل گرم و در بستر غنی از گیاخاک و خاک اسیدی بسیار خوب است. گل‌های توت‌فرنگی نسبت به سرما به شدت حساس هستند، ولی عطر و طعم نهنج (قسمت خوراکی گیاه) با انجماد از بین نمی‌رود. در نزهت نامه علایی این میوه کهج خوانده شده است.

میزان کالری موجود در توت فرنگی بسیار پایین و در عوض سطح ویتامین‌ها و املاح آن بسیار بالاست. توت فرنگی منبعی غنی از فیبر، ویتامین C، فولات، پتاسیم، آنتی اکسیدان، کلسیم، آهن و فسفر است.

تحقیقات نشان داده است دریافت روزانه یک واحد توت فرنگی باعث افزایش قابل توجهی در میزان فولات خون شده و فشارخون را کاهش می‌دهد.

توت فرنگی به علت داشتن کلسیم و فسفر، در رشد و نمو کودکان، استحکام دندان‌ها و ترمیم شکستگی استخوان‌ها بسیار موثر است.


بیشتر بخوانید

توت فرنگی به دلیل داشتن ویتامین C در درمان بیماری لثه موثر است و به هضم غذا کمک می‌کند.

پتاسیم موجود در توت فرنگی فشارخون را کاهش داده و عملا باعث کاهش خطر بروز سکته‌های قلبی می‌شود. تحقیقات حاکی از این است که افرادی که توت فرنگی را در وعده‌های خوراکی روزمره خود قرار می‌دهند سه برابر کمتر از افرادی که از این میوه استفاده نمی‌کنند، به بیماری قلبی دچار می‌شوند.

توت فرنگی اشتهاآور، تقویت کننده، مغذی، تصفیه کننده خون، ترمیم کننده املاح بدن، قلیایی کننده خون و پاک کننده روده و مثانه است.

منبع:طلا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.