در مطلب زیر طرز تهیه شیرینی کنجدی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه  شیرینی کنجدی آشنا کنیم.

مواد لازم

پودر گردو و بادام: (به میزان لازم)
آرد نخودچی: (در صورت تمایل)
عسل: (یک پیمانه)
پودر کنجد: (به میزان لازم)
پودر نارگیل: (به میزان لازم)


بیشتر بخوانید

طرز تهیه:

عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه می‌کنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود.

در صورت تمایل می‌توان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد.

اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه می‌کنیم.

کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود.

سپس به شکل دلخواه برش زده و روی آن را با کنجد و خلال پسته یا بادام تزئین کنید و بعد به مدت ۱ ساعت درون یخچال می‌گذاریم.

بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.

منبع:شبکه آشپزی

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.