در گزارش زیر طرز تهیه شیرینی نارگیلی را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، احتمالا شما هم با شیرینی نارگیلی خاطره دارید. این شیرینی خوشمزه پف و ترد، آنقدر محبوب بود و هست که هنوز هم در مهمانی‌های عید نوروز و مناسبت‌های مختلف سرو می‌شود. راز خوشمزگی شیرینی نارگیلی هم ترد بودن آنهاست. حتما هم می‌دانید برای اینکه بتوان آن‌ها را برای مدت طولانی‌تری به همان صورت ترد و نرم استفاده کرد، باید در ظرف دربسته و داخل یخچال نگهداری کنید. دو نوع شیرینی نارگیلی را در فر و بدون فر می‌توانید درست کنید، ولی اگر می‌خواهید شیرینی نارگیلی‌تان پفکی شود و همان فرم شیرینی‌های قنادی را بگیرد، باید دست به دامان فر شوید در غیر این صورت، شیرینی نارگیلی شیری را هم می‌توانید بدون فر درست کنید. ما در این مطلب  ۲ طرز تهیه شیرینی نارگیلی در فر و شیرینی نارگیلی شیری بدون فر را به شما آموزش خواهیم داد.

طرز تهیه شیرینی نارگیلی در فر

مواد لازم

پودر نارگیل: ۱۲۵ گرم

پودر شکر: ۲۵۰ گرم

تخم مرغ: ۴ عدد (سفیده)

آبلیمو: ۱ قاشق چای‌خوری

وانیل: ۱/۸ قاشق چای‌خوری

روغن: ۲ قاشق غذاخوری

طرز تهیه

۲ روش تهیه شیرینی نارگیلی در فر و بدون فر در ۳۰ دقیقه

در اولین مرحله از دستور پخت شیرینی نارگیلی، فر را روشن و روی دمای ۱۷۵ درجه سانتیگراد یا (۳۵۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.

تخم مرغ‌ها را بشکنید و در یک ظرف مناسب، سفیده‌ها را جدا کنید. با همزن شروع به زدن آن‌ها کنید تا جایی که سفت و کشدار شوند. پودر نارگیل را اضافه کنید. (می‌توانید برای زودتر فرم گرفتن شیرینی نارگیلی به اندازه یک قاشق چای‌خوری آرد سفید به مواد اضافه کنید و هم بزنید). سپس پودر شکر و روغن را به مخلوط بیفزایید. آبلیمو و وانیل را پس از مخلوط شدن مواد، به آن‌ها اضافه کنید.

داخل سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید. مواد آماده شده را در قالب بریزید و با فشار به آن، مایه را به بیرون پمپاژ کنید. بین شیرینی‌های نارگیلی را فاصله بدهید تا بعد از حجم گرفتن، جا داشته باشند. سینی را به مدت ۲۵ تا ۲۰ دقیقه در فر قرار دهید. شیرینی‌ها را به محض خارج کردن از فر، از کاغذ روغنی جدا نکنید. این کار باعث شکستن و خرد شدن آن‌ها خواهد شد.

۲ روش تهیه شیرینی نارگیلی در فر و بدون فر در ۳۰ دقیقه


بیشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از اگرول گوشـت و قارچ و کارتوفلر تا شیرینی شکلاتی آلمانی + تصاویر


فوت و فن‌های طرز تهیه شیرینی نارگیلی در فر

*در فر را در طول مدت پخت شیرینی نارگیلی باز نکنید تا حجم و پف شیرینی نخوابد.

*اگر مایه شیرینی نارگیل زیادی سفت بود، به آن به اندازه ۱/۲ سفیده تخم‌مرغ کامل اضافه کنید و اگر زیادی رقیق بود، کمی آردبرنج یا سفید (به اندازه ۱ قاشق چای خوری) به آن اضافه کنید.

*اگر می‌خواهید روی شیرنی نارگیلی طلایی شود، در ۵ دقیقه پایانی، سینی را در طبقه بالای فر قرار دهید، ولی زیاد نگه ندارید تا خشک نشود.

*به جای قالب ماسوله‌ای می‌توانید از اسکوپ‌ساز هم برای فرم دادن به شیرینی‌ها استفاده کنید. یا اینکه از مایه شیرینی نارگیلی، به اندازه یک گردو بردارید و آن‌ها را در دستانتان گرد و سپس پهن کنید. شیرینی‌های فرم گرفته را در سینی فر بچینید.

*می‌توانید شیرینی نارگیلی را قبل از اینکه در فر قرار دهید، با پودر پسته تزیین کنید.

*در طرز تهیه شیرینی نارگیلی کاکائویی و زعفرانی، به مایه شیرینی نارگیلی، کاکائو و زعفران دم کرده اضافه و به خوبی مخلوط کنید. سپس آن را در قالب بریزید و فرم دهید.

*برای جدا کردن شیرینی‌ها از کاغذ روغن، بعد از سرد شدن و از دما افتادن، یک پارچه نم‌دار را از زیر، به کاغذ و زیر شیرینی‌ها بکشید تا به راحتی و بدون آسیب جدا شوند.

*می‌توانید برای متفاوت شدن شیرینی‌های نارگیلی، شیرینی نارگیلی شکلاتی درست کنید. در این صورت، شکلات تخته‌ای را به روش بن‌ماری ذوب کنید و بعد از آماده شدن، شیرینی‌های نارگیلی، قسمت زیر یا روی شیرینی‌ها را در آن قرار دهید و اجازه دهید در یخچال سرد شود و خودش را بگیرد.


طرز تهیه شیرینی نارگیلی بدون فر یا شیرینی نارگیلی شیری

۲ روش تهیه شیرینی نارگیلی در فر و بدون فر در ۳۰ دقیقه

طرز تهیه شیرینی نارگیلی شیری که به آن «لادوی نارگیلی» گفته می‌شود، بسیار سریع و آسان است و اصالتش هم به هندوستان برمی‌گردد. برای تهیه آن هم به شیرعسلی و پودر نارگیل نیاز دارید. بعد از آماده شدن هم با انواع مغز‌ها و خلال آن‌ها می‌توانید تزیین کنید.

مواد لازم

پودر نارگیل: ۲ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شیر عسلی: ۱/۲ لیوان دسته دار فرانسوی (۲۰۰ گرم)

پودر هل: ۱/ قاشق چای‌خوری

پودر یا خلال پسته و بادام (برای تزیین): به میزان لازم

پودر نارگیل (برای تزیین): ۲ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

در ابتدای دستور پخت شیرینی نارگیلی شیری، پودر نارگیل را کاملا آسیاب کنید تا یک مخلوط منسجم داشته باشید. یک تابه را روی حرارت ملایم بگذارید. شیر عسلی را در تابه بریزید و پودر نارگیل را به آن اضافه کنید. مواد را به هم بزنید تا به خوبی مخلوط و منسجم شوند و مایه به دست آمده، شکل خمیری و چسبناک بگیرد. حرارت را قطع کنید و پودر یا خلال پسته را به آن اضافه کنید و به هم بزنید.

روی یک سطح یا در یک بشقاب، پودر نارگیل را بریزد و مخلوط شیرعسلی را به صورت کوفته‌های کوچک (اندازه گردو) در دستانتان شکل دهید و گلوله کنید. گلوله‌ها را در پودر نارگیل بغلتانید تا کل سطح شیرینی‌ها را پودر نارگیل بپوشاند. شیرینی نارگیلی شیری به دست آمده را در ظرف در دار بگذارید و در یخچال قرار دهید تا سرد شوند. بعد از خنک شدن می‌توانید آن‌ها را در کنار چای و قهوه سرو کنید.

منبع:  مجله کوروش

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
زری
۱۲:۰۹ ۱۵ آبان ۱۴۰۳
عالییییی
Iran (Islamic Republic of)
عشقولی
۲۰:۱۴ ۱۰ اسفند ۱۳۹۹
فقط طرح خامه