به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه شیرینی کنجدی آشنا کنیم.
مواد لازم
پودر گردو و بادام: (به میزان لازم)
آرد نخودچی: (در صورت تمایل)
عسل: (یک پیمانه)
پودر کنجد: (به میزان لازم)
پودر نارگیل: (به میزان لازم)
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
عسل را مقداری گرم کرده و پودر کنجد و پودر نارگیل را به آن اضافه میکنیم تا خمیر تقریباً سفتی حاصل شود.
در صورت تمایل میتوان پودر بادام و گردو را نیز اضافه کرد.
اگر مواد هنوز شل بود، مقداری آرد نخودچی به آن اضافه میکنیم.
کف سینی را مقداری چرب کرده و مواد را ته آن پهن کرده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار داده تا تقریباً سفت شود.
سپس به شکل دلخواه برش زده و روی آن را با کنجد و خلال پسته یا بادام تزئین کنید و بعد به مدت ۱ ساعت درون یخچال میگذاریم.
بعد از یک ساعت مواد از سینی جدا خواهند شد.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/