به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه ژیبابا آشنا کنیم.
مواد لازم
مرغ (سینه، ران یا بال):یک کیلو
پیاز:یک عدد متوسط
نمک و فلفل و زردچوبه:به میزان لازم
پودر سیر:کمی
سس مایونز:یک پیمانه
چیپس خلالی:یک بسته
بیشتر بخوانید
طرز تهیه ژیبابا
مرغها را میشوریم، و میگذاریم آبش برود…با یک عدد پیاز خرد شده، کمی نمک، فلفل، پودر سیر و زردچوبه مزه دار میکنیم و میگذاریم دو سه ساعتی بماند تا ترد شود!
بعد مرغها را از این مایه در میآوریم.. در سینی مخصوص فر که کمی چرب شده میچینیم.. سس مایونز را با قاشق روی سطح مرغها میمالیم سطحی که روی غذاست در واقع…بعد روی سس چیپس خلالی را میریزیم و کمی با دست فشار میدهیم تا بچسبد .. و میگذاریم در فر برای یک ساعت با حرارات ۱۶۰-۱۷۰ درجه…
منبع:کی آشپزه
انتهای پیام/