در گزارش زیر طرز تهیه خورشت فسنجان را آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، فسنجان را هم می‌توانید شیرین درست کنید هم ترش؛ همه چیز بستگی به سلیقه و ذائقه شما دارد.

مواد لازم برای تهیه فسنجان:

مغز گردو: ۳۰۰ گرم
مرغ: ۴ تکه
پیاز: دو عدد متوسط
رب انار: ۱ ق غ
آب: ۸ لیوان
رب گوجه: ۱ ق غ (به دلخواه)
زغفران دم کرده: نصف استکان
نمک و فلفل و زردچوبه: به مقدار کافی
شکر: در صورت تمایل ۲-۳ قاشق


بیشتر بخوانید

طرز تهیه و دستور پخت فسنجان:

۱. در مرحله اول گردو‌ها را چرخ کنید و پیاز‌ها را هم رنده کنید.

۲. سپس پیاز و گردو را تفت دهید و آب را به آن اضافه کنید.

۳. بعد از حدود دو ساعت مایه فسنجان تغییر رنگ پیدا می‌کند و روغن می‌اندازد.

۴. در صورت تمایل رب گوجه فرنگی و سپس رب انار (ملس یا شیرین) را به آن اضافه کنید.

۵. بعد از ۳ ساعت فسنجان آماده است و می‌توانید با مرغ یا گوشت آن را سرو کنید.

منبع:ایرنا

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۴
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۳:۳۶ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
چ توضیح دادن الکی بود.پس مرغ یاگوشنش کی اضافه میشه؟
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۱:۳۵ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
يعني چه پس مرغ زعفران و....چه شد چه دستور مختصر وغير فني
Poland
ناشناس
۱۳:۳۱ ۰۲ اسفند ۱۳۹۹
مرغ و جدا بپز نیم ساعت آخر اضافه کن
Iran (Islamic Republic of)
ناشناس
۲۲:۰۲ ۰۱ اسفند ۱۳۹۹
چه الکی پس مرغ را کی بپزیم