به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه سوفله سیبزمینی آشنا کنیم.
مواد لازم
پنیر گرویر (یا سفید) ۱۰۰ گرم
سیب زمینی ۷۵۰ گرم
تخممرغ ۶ عدد
کره ۱۰۰ گرم
نمک به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید
طرز تهیه سوفله سیبزمینی
ابتدا سیبزمینی را چرخ یا رنده میکنیم. بعد فر را با حرارت ۴۰۰ درجه گرم و ته ظرفی را چرب میکنیم. آنگاه کره را در سیبزمینی گرم حل میکنیم و کمی نمک به آن میزنیم. بعد زرده و سفیده تخممرغ را جداگانه آن قدر میزنیم که سفت شود و از همزن نریزد.
بعد زرده و سفیده را با هم مخلوط و کمی نمک به آن اضافه میکنیم. بعد مایه سیبزمینی ولرم را داخل تخممرغ و مایه را در ظرف میریزیم؛ باید سر ظرف ۱ تا ۲ سانتیمتر خالی بماند تا روی آن پنیر بپاشیم. سپس ظرف را ۴۵ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه کف فر میگذاریم تا سوفله پف کند و روی آن کمی طلایی شود.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/