
به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، در ادامه قصد داریم شما را با طرز تهیه بورانی گشنیز آشنا کنیم.
مواد لازم
گشنیز خرد شده ۲ لیوان
مغز گردو ۱/۲ لیوان
پیازچه خرد شده ۲ قاشق غذاخوری
ماست چکیده ۲ لیوان
نمک، فلفل، نعنا به میزان لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه:
گشنیز، پیازچه، مغز گردو، ماست، نمک، فلفل و کمی نعنای تازه یا خشک را در ظرفی بریزید و هم بزنید تا یکدست شود. سپس روی آن را تزئین و سرو کنید.
منبع:شبکه آشپزی
انتهای پیام/