ناصر مطیعی رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در گفت وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، گفت: ثبت نام وامهای تحصیلی از ۱۵ آبان ماه آغاز شده بود و مهلتی که سه بار تمدید شد یک بهمن به پایان رسید. از ابتدای بهمن به دانشگاهها فرصت داده شد که لیستهای جمع بندی شده ثبت نام وامهای دانشجویی را به صندوق رفاه دانشجویان ارسال کنند.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان در ادامه گفت: وام مسکن، وام ضروری، وام ویژه دکتری، وام شهریه و وام تحصیلی ۵ نوع وام پرداختی صندوق رفاه به دانشجویان است.
این مقام مسئول افزود: در سال تحصیلی جاری ضوابط پرداخت وام به دلیل شیوع کرونا کمی تسهیل شد. حدود ۳۰۰ میلیارد تومان پیش بینی اعتبار برای نیمسال تحصیلی اول بود که خوشبختانه مشکل نقدینگی برای دانشجویان نداشتیم.
رئیس صندوق رفاه دانشجویان وزارت علوم ادامه داد: مبالغ وام برای اولین بار در طول تاریخ تاسیس صندوق رفاه دانشجویان، با موافقت هیات امنا و وزیر علوم ۳۰۰ درصد افزایش قیمت داشت. علت این افزایش قیمت ۳۰۰ درصدی عدم حضور دانشجویان در دانشگاهها بود. باید حمایت بیشتری از تحصیل و هزینههایی که برای دانشجویان به وجود آمده صورت بگیرد.
مطیعی اظهار کرد: مشکلات مالی دانشجویان همیشه دغدغه صندوق رفاه و وزارت علوم بوده و به همین دلیل تمهیدات جدیدی در نظر گرفته شد و برای ثبت نام وام دانشجویی نیاز به مراجعه فیزیکی دانشجو از روند ثبت درخواست حذف شد. به جهت اینکه دانشجویان با وجود محدودیتها از ثبت درخواست جا نمانند ۳ مرحله ثبت نام وامهای دانشجویی تمدید شد.
این عضو هیات علمی دانشگاه گفت: در حال آماده شدن برای شروع ثبت نام وامهای دانشجویی نیمسال دوم تحصیلی سال ۱۳۹۹ - ۱۴۰۰ هستیم. بازه زمانی برای ثبت نام وامهای دانشجویی احتمالا در بهمن ماه جاری و بعد از انتخاب واحد دانشجویان خواهد بود.
او تاکید کرد: ملاک ثبت نام وامهای دانشجویی ثبت نام در دانشگاه و انتخاب واحد است تا بعد از آن ثبت نام آغاز شود.
مطیعی درباره اعتبار وامهای دانشجویی ترم بهمن نیز توضیح داد: اعتبار مبالغ وامهای دانشجویی حدود ۳۰۰ میلیارد است و امیدواریم سازمان برنامه و بودجه کشور کمک کند تا نیمسال دوم نیز همانند نیمسال اول اعتبار کافی برای پرداخت وامهای دانشجویی داشته باشیم.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/