نشست خبری اولین همایش حکمرانی نظام تعلیم و تربیت عصر امروز در شورای عالی فرهنگی برگزار شد.
در این نشست سید جلال موسوی، معاون نظارت و راهبری ستاد تعلیم و تربیت با بیان این که نظام تعلیم و تربیت یکپارچه است؛ گفت: برهمین اساس سه محور اصلی در همایش حکمرانی تعلیم و تربیت مورد توجه است و چالشهای حوزه آموزش و پرورش بررسی میشود.
وی با بیان این که محور نخست این همایش، الگوهای حکمرانی تربیت با رویکرد بومی است؛ افزود: در همایش حکمرانی نظام تعلیم و تربیت مسائلی همچون سند تحول آموزش و پرورش، ساحتهای تربیتی مبتنی بر سند تحول، عدالت آموزشی و کیفیت آموزش و ارتقای منابع انسانی بررسی میشود.
او ادامه داد: محور دوم این همایش، حکمرانی تربیت غیررسمی است که خارج از آموزش و پرورش حضور دارند در همین راستا در این همایش به بررسی نقش فعالان تربیتی و حلقههای مردمی در نظام آموزش و پرورش پرداخته میشود.
موسوی با بیان این که محور سوم مربوط به حکمرانی تربیت تخصصی است؛ تصریح کرد: در این محور به تربیت در دانشگاهها و نظام آموزش عالی توجه میشود.
او با بیان این که یکی از چالشهای اساسی در حوزه آموزش بحث مهارت و استعداد است؛ ادامه داد: یکی از نهادهایی که میتواند به حل این چالشها کمک کند شورای عالی انقلاب فرهنگی است و به دنبال حکمرانی واحد بین دستگاهها هستیم.
موسوی اعلام کرد: متقاضیان شرکت در این همایش تا ۶ آذر فرصت دارند مقالات خود را در سایت این همایش بارگزاری کنند و علاوه بر آن گزارش سیاستی هم میتوانند ارسال کنند.
در ادامه این نشست خبری سید مقداد حسینی، معاون تربیت غیررسمی ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: همایش حکمرانی نظام تعلیم و تربیت، ۱۸ آذر برگزار میشود.
وی با بیان این که همایش حکمرانی نظام تعلیم و تربیت به دنبال جلب توجه بیشتر صاحب نظران است؛ افزود: در حال حاضر شرایط جدیدی به ویژه در فناوریهای نوین ایجاد شده است.
او ادامه داد: شورای عالی انقلاب فرهنگی در سیاست گذاریها در حوزه تصمیم گیری و تصمیم سازی میتواند ورود و نقش جهت دهی نسبت به موضوعات داشته باشد و سیاست گذاری کلان را انجام دهد.