به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از قم، محمدکاظم رضوانی رئیس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم گفت : برگزاری جشنواره فیلم فجر که تا پیش از این در هالهای از ابهام قرار داشت، با تغییر وضعیت بسیاری از شهرهای کشور از قرمز به نارنجی، زرد و آب و فروکش کردن این بیماری، با درخواست اهالی هنر هفتم عملیاتی میشود.
رضوانی جشنواره فیلم فجر را بهار سینمایی کشور دانست و گفت: پیگیری برای اکران فیلمهای این جشنواره در قم همزمان با تهران در حال انجام است که تحقق این موضوع نیازبه همراهی همه مسئولان استان دارد.
رئیس اداره سینمایی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی قم با بیان اینکه حال صنعت سینمای قم به دلیلی شیوع کرونا و تعطیلیهای متعدد خوب نیست گفت: برگزاری همزمان این جشنواره در استان موجب ایجاد نشاط و همچنین فراهم کردن بستر مناسب برای زنده شدن مجدد صنعت سینمایی قم است.
رضوانی با بیان اینکه اکران همزمان فیلمهای جشنواره فجر دراین استان از جمله مطالبههای جامعه هنری و سینمایی استان است ادامه داد: تلاش برای اکران فیلمهای جشنواره فجر در قم میتواند وضعیت کنونی صنعت سینمای قم را به سمت بهبود تغییر کند.
او ادامه داد:امسال از ۱۱۰ فیلم متقاضی حضور در سی و نهمین جشنواره فیلم فجر، ۶۲ فیلم به مرحله داوری رسیدند. فیلمهای پذیرش شده این جشنواره سرانجام از ۱۲ تا ۲۲ بهمن به روی پرده میروند.
سینمای ونوس با ۳۰۰ صندلی، سینمای تربیت با ۵۰۰ صندلی، سینمای آیه با ۱۴۰ صندلی، سینمای آوینه با ۲۲۰ صندلی، سینمای شهر آفتاب با ۶۲۰ صندلی و سینمای کودک وابسته به کانون پروش فکری کودکان و نوجوانان با ۲۰۰ صندلی، ۶ سینمای فعال استان قم به شمار میآید.
۱۲ آموزشگاه آزاد سینمایی با سطح آموزشی بسیار خوب نیز در قم فعالیت میکند. ضمن اینکه حدود ۵۰۰ هنرمند حرفهای و متخصص در بخشهای مختلف از جمله فیلمنامه نویسی، گریم، طراحی صحنه، کارگردانی، طراحی لباس، فیلمبرداری، صدابرداری و تدوین در این استان مرتبط با سینما مشغول فعالیت هستند.
انتهای پیام/ح