شکلات نارگیلی، کوکو استار و بونتی نامهایی هستند که به یک شکلات خوشمزه که داخل آن از پودر نارگیل پر شده، گفته میشود و طرفداران زیادی در سراسر دنیا دارد. این شکلات جذاب به دلیل داشتن نارگیل و روکش نازکی از شکلات، بسیار مفید است و به عنوان یک میان وعده خوشمزه برای همه اعضای خانواده محسوب میشود. طرز تهیه شکلات نارگیلی در فر و بدون فر به صورت یخچالی و قالبی مرسوم است. در این مقاله میتوانید دستور تهیه شکلات نارگیلی با کرم شانتی بدون فر و به صورت یخچالی را یاد بگیرید.
مواد لازم
شیر: ۱ لیوان فرانسوی دستهدار
پودر کرم شانتی: یک بسته
پودر نارگیل: ۳ لیوان فرانسوی دستهدار
شکلات تختهای به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
در اولین مرحله از طرز تهیه شکلات نارگیلی یا شکلات بونتی با کرم شانتی باید مواد نارگیلی داخل شکلات را آماده کنید. برای این کار شیر، کرم شانتی و پودر نارگیل را در یک ظرف با هم مخلوط کنید و با کمک همزن آن قدر بزنید تا بافت منسجم و سفتی حاصل شود. حال به مقدار یک گردو از مواد بردارید و آن را به صورت بیضی شکل دهید. در این مرحله هر شکلی که به نارگیلها بدهید، شکل شکلات نارگیلی شما نیز همان طور خواهد شد.
در این مرحله باید همه نارگیلها را به شکل مناسب حالت دهید و داخل یک سینی بچینید. سپس سینی را برای مدت ۱/۵ ساعت در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. در این زمان شکلات تختهای را به روش بن ماری و روی حرارت کتری آب کنید. بعد از اینکه شکلات به طور کامل آب شد، مواد نارگیلی را که حال بعد از ۱ ساعت و نیم سفت شده از یخچال خارج کنید. هر کدام از نارگیلها را به داخل ظرف شکلات فرو ببرید و بعد روی یک توری قرار دهید. اجازه دهید شکلاتها بعد از چند ساعت سفت شوند. سپس آنها را در ظرف مناسب بچینید و سرو کنید.
طرز تهیه شکلات نارگیلی با شیر عسل بدون فر
مواد لازم
پودر نارگیل: ۲ لیوان فرانسوی دستهدار
شیر عسلی: نصف قوطی
شکلات تختهای: ۲۵۰ گرم
شکر دانه ریز یا پودر قند: نصف لیوان فرانسوی دستهدار
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
در اولین مرحله از مرحله اول طرز تهیه شکلات نارگیلی با شیر عسلی باید پودر نارگیل را در یک کاسه با شیر عسلی و شکر دانه ریز ترکیب کنید و خوب هم بزنید. برای هم زدن بهتر است یک دستکش به دست کنید و با دست مواد را خوب با هم ترکیب کنید. بعد از اینکه مواد به صورت خمیر شد، آن را به صورت استوانههایی که دوست دارید شکلات نارگیلی شما به آن شکل باشد، درآورید. اگر خمیر خوب حالت نمیگیرد، میتوانید برای چند دقیقه آن را در یخچال قرار دهید. سپس مواد را از یخچال خارج کنید و به شکل دلخواه فرم دهید.
بعد از درست کردن همه مواد آنها را روی یک سینی بچینید و برای چند دقیقه در یخچال قرار دهید. در این فرصت شکلاتها را همانند روش قبل روی بخار آب یا بخار کتری بگذارید و آرام هم بزنید تا آب شوند. تکههای نارگیلی را که آماده کرده بودید، از یخچال خارج کنید و هر کدام از آنها را در شکلات فرو ببرید و سپس روی توری قرار دهید. شکلاتها را دوباره در یخچال قرار دهید تا سفت شوند. تقریباً ۴۵ دقیقه تا ۱ ساعت زمان برای سفت شدن شکلاتها لازم است. سپس آنها را در ظرف مناسب سرو کنید و لذت ببرید.
نکات و فوت و فنهای طرز تهیه شکلات نارگیلی
*برای درست کردن شکلات نارگیلی یا شکلات بونتی به هر دو روش بهتر است از پودر نارگیل چرب استفاده کنید تا بافت شکلات منسجمتر شود و طعم بهتری پیدا کند.
*برای آب کردن شکلاتها میتوانید آنها را برای مدت ۳۰ ثانیه در مایکروویو قرار دهید، فقط حواستان باشد که قرار دادن بیش از حد شکلات در مایکروویو موجب سوختن شکلات میشود.
*برای روکش شکلاتی میتوانید از شکلات تلخ یا شیری نیز استفاده کنید.
*اگر برای درست کردن این شکلات از شکر دانه درشت استفاده میکنید، بهتر است قبل از ترکیب کردن با مواد آن را آسیاب کنید.
*شما میتوانید مقدار شکر موجود در شکلات را طبق سلیقه خودتان تغییر دهید و یا حتی حذف کنید.
منبع: مجله کوروش
انتهای پیام/