به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر تا به حال برایتان پیش آمده که مطابق یک دستور پخت مشخص عمل کنید، ولی نتیجه رضایتبخش نباشد، این مطلب برای شما است. همیشه نکات ریز و ظریفی در هنگام پخت و پز وجود دارند که رعایت نکردن آنها باعث میشود به نتیجه مطلوب مورد نظرتان نرسید. در ادامه ۳۰ ترفند پخت و پز برای مبتدیان آشپزی و شیرینیپزی که نتیجه دلخواه شما را تضمین میکنند را بخوانید و به یک حرفهای تبدیل شوید.
۳۰ ترفند پخت و پز برای مبتدیان
شما برای پخت غذا و شیرینیهای مخصوص و حرفهای نیازی به داشتن مدرک آشپزی یا شیرینیپزی ندارید! فقط کافی است چند نکته ساده و در عین حال کاربردی را رعایت کنید تا به نتایج خوشمزهای برسید. این ۳۰ ترفند پخت و پز برای مبتدیان به شما کمک میکند تا غذاهای لذیذتر و کیکهای اسفنجیتری داشته باشید.
۱. قبل از شروع به کار، دستور تهیه خود را یک بار از ابتدا تا انتها بخوانید.
۲. تخم مرغها را قبل از مصرف به دمای اتاق برسانید.
۳. تخم مرغهای خود را به طور صحیح بشکنید تا تکههای پوست آن داخل خمیر مخلوط نشوند. شما همچنین میتوانید تخم مرغهای فاسد شده را قبل از خراب کردن سایر مواد خود، تشخیص دهید.
۴. همیشه از پیمانههای اندازهگیری استفاده کنید.
بیشتر بخوانید
۵. فر خود را از قبل گرم کنید.
۶. هنگام تهیه شیرینی یا کلوچه، کره خود را رنده کنید.
۷. ماهیتابه یا قالب خود را با کره نرم شده (نه کره ذوب شده) چرب کنید.
۸. کره را در مایکروویو نرم کنید.
۹. نمک را از دستور پخت خود کنار نگذارید.
۱۰. از یک تایمر استفاده کنید.
۱۱. مایه خمیر کیک را بیش از حد مخلوط نکنید.
۱۲. ابزار اندازهگیری خود را قبل از استفاده برای مواد چسبناک، چرب کنید.
۱۳. همیشه سایر مواد خود را درون ظرف سفیده تخم مرغ زده شده اضافه کنید و نه بالعکس.
۱۴. تخم مرغهای هم دمای اتاق و تازه را برای زدن انتخاب کنید.
۱۵. همیشه یک نوک انگشت نمک را به سفیده تخم مرغ اضافه کنید و بعد بزنید.
۱۶. ژلاتین را قبل از افزودن به مواد خود نرم کنید.
۱۷. قبل از استفاده، یخ میوههای منجمد را ذوب نکنید.
۱۸. همیشه پودر کاکائو را الک کنید.
۱۹. به ترتیب کار و مراحل دستور پخت احترام بگذارید.
۲۰. تفاوت بین بیکینگ پودر و جوش شیرین را بدانید.
۲۱. شکلات را درون یک ظرف دوم روی بخار آب ذوب کنید و از قرار دادن آن روی حرارت به صورت مستقیم خودداری کنید (روش بنماری).
۲۲. شکلات را میتوانید در مایکروویو ذوب کنید.
۲۳. قبل از ریختن مایع داخل قالب، درون آن را با فویل یا کاغذ مخصوص شیرینیپزی بپوشانید تا به ظرف نچسبد.
۲۴. مایع کیک خود را قبل از پخت برای مدتی رها کنید تا حبابهای هوای آن خارج شوند.
۲۵. قبل از پخت، خمیر کوکی را سرد کنید.
۲۶. از حس بویایی خود برای تشخیص زمان پخت استفاده کنید.
۲۷. قبل از مصرف صبر کنید تا کیکها کمی سرد شوند.
۲۹. کیک و شیرینی خود را روی یک توری فلزی خنک کنید.
۲۸. کوکیهای سوخته را دور نریزید و سوختگیهای آن را با رنده بتراشید.
۳۰. برای تزیین از قیف خامه کشی دستساز استفاده کنید.
منبع: دینو
انتهای پیام/