در گزارش زیر طرز تهیه پیراشکی مرغ حرفه ای را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، یکی از غذا‌های خوشمزه و پرطرفدار که اصولا آن را به عنوان نوعی فینگرفود یا پیش غذا در مهمانی‌ها سرو میکنن، پیراشکی مرغ یا گوشت برای شام است. پیراشکی را میتوان با ترکیب انواع گوشت و سبزیجات تهیه کرد.


مواد لازم
مواد خمیر:
آرد ۳ پیمانه
شکر ۱ قاشق چای خوری
نمک ۱ قاشق چای خوری
خمیر مایه ۱ قاشق سوپ خوری
روغن ۱/۲ پیمانه
شیر ۱ پیمانه
تخم مرغ (سفیده) ۱ عدد


ییشتر بخوانید:

آموزش آشپزی؛ از آش سنگه سیر مقوی و انواع کرپ گوشت و قارچ تا چند پیشنهاد خوشمزه یلدایی + تصاویر


مواد میانی:
سینه مرغ ۱/۲ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
فلفل دلمه‌ای ۱ عدد
پودر سیر به مقدار لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم  

مواد رومال:
تخم مرغ (زرده) ۱ عدد
کنجد به مقدار لازم

طرز تهیه
شیر رو کمی گرم کنید و شکر رو در شیر حل کنید. مایه‌ی خمیرو بهش اضافه کنید و بذارید تا عمل بیاد. دقت کنیدد شیرتون گرم باشه تا حدی که دستتون رو نسوزونه.

روغن و سفیده‌ی تخم مرغ و مایه‌ی خمیر عمل اومده رو باهم خوب مخلوط کرده

و آرد رو بتدریج بهش اضافه کنید. تا زمانیکه به دستتون نچسبه. ممکنه همه‌ی ارد لازم نباشه، پس بتدریج اضافه میکنین.

خمیررو خوب ورز میدین به مدت ده دقیقه یااینکه چندبار بکوبین روی میز کارتون.

خوب روشو بپوشونین و بذارین یه جای گرم و نرم بمدت حداقل یکساعت استراحت میدیم تا خمیر ور بیاد.

تواین فاصله مواد میانی رو اماده میکنیم. سینه‌ی مرغ رو خلال برش زده ... گوجه و فلفل دلمه‌ای رو هم خرد میکنیم.

توی ماهیتابه کمی کره میریزیم و سینه‌ی مرغ رو بهش اضافه میکنیم؛ و تفت میدیم. نمک و فلفل و پودر سیر میزنیم.

سینه‌ی مرغ خیلی زود میپزه گوجه و فلفل رو بهش اضافه میکنیم. در ماهیتابه رو میذارم تا بپزه و ابش کشیده شه.

مواد میانی رو میریزیم توی ظرف تا سرد بشه.

خمیرمون خوب ور اومده پفش رو میخوابونیم، ویه گلوله ازش برمیداریم و به شکل بیضی باز میکنیم. چندتا برش میزنیم

از مواد میذاریم لایه خمیر و میپیچیم

زرده تخم مرغ میمایم و کنجد میپاشیم

توی فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه تا زمانی که روشون طلاییش بشه میذاریم. تقریبا بیست دقیقه زمان لازم هست.

منبع: پاپیون

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.