یک فوق متخصص بیماری‌های عفونی درباره علت متفاوت بودن شدت بروز بیماری کرونا در افراد مختلف توضیحاتی را ارائه کرد.

به گزارش خبرنگار حوزه بهداشت و درمان  گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، ایلاد علوی، فوق متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان لقمان حکیم، اظهار کرد: در همه بیماری‌ها دلایل مختلفی برای شدت آن‌ها در بدن افراد دخیل هستند، اما بحث ژنتیک در این زمینه بسیار حائز اهمیت است.

او افزود: شناخت قسمت‌های مختلف بیماری کرونا به منظور روش‌های پیشگیری و درمان آن بسیار مهم است.

علوی تصریح کرد: مطالعه تجمیع اطلاعات بین المللی که ایران به خصوص دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، بیمارستان لقمان حکیم و بیمارستان مسیح دانشوری هم در آن نقش دارند نشان می‌دهد که ابتلای شدید برخی از افراد به کووید ۱۹ و بستری آنان در آی سی یو باعث شد تا طی دستورالعملی نمونه برداری شوند و نتایج به دست آمده حاکی از این موضوع باشد که آنتی بادی‌هایی در بدن این افراد قیاس با افراد سالم وجود دارد که تولید اینترفرون و عملکرد آن را دچار مشکل می‌کنند و راه‌های گوناگونی را برای درمان بیماری نشان خواهند داد.

او ادامه داد: اهدای پلاسما در افرادی که آنتی بادی دارند باعث می‌شود تا آنتی بادی هم همزمان با آن منتقل شده و اثر درمان کرونا را خنثی کند که این موضوع به عنوان یک مطالعه بسیار مهم شناخته شده است.

فوق متخصص بیماری‌های عفونی بیمارستان لقمان حکیم تاکید کرد: بررسی ژنتیک در بیماری آنفلوانزا نشان داد که این افراد با شدت بیشتری به کرونا مبتلا شده و زودتر از دنیا خواهند رفت و ۳.۵ درصد افراد به صورت ذاتی درگیر این ژن‌ها هستند.

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
پیمان
۱۵:۴۵ ۰۵ آذر ۱۳۹۹
تقریبا تمام جملاتش گنگ و مبهمه. ساده ترین قواعد زبان فارسی توی جملات رعایت نشده و پیوستگی لازم بین جملات وجود نداره.
آخرین اخبار