به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، سالاد کاپرزه (سالاد کاپریس)، یکی از انواع سالادهای خوشمزه و پرطرفدار کشور ایتالیا میباشد. این سالاد معمولاً در وعده شام و به عنوان یک غذای سبک و مقوی سرو میشود. مواد اصلی این نوع سالاد پنیر موتزارلا و گوجه فرنگی میباشد و ترکیب این دو به همراه چاشنی مخصوص و عالی آن، یک سالاد خوشمزه و متفاوت را تدارک خواهد دید. پنیر موتزارلا، یک نوع پنیر ایتالیایی میباشد که در اکثر سالادهای این کشور مورد استفاده قرار میگیرد. میزان چربی و نمک این نوع پنیر پایین بوده و به دلیل سالم بودن و فواید آن به عنوان یک خوراکی مقوی و سالم طرفداران بسیاری دارد. گوجه فرنگی نیز از انواع سبزیجاتی است که در تمام سالادهای ما ایرانیان نیز استفاده و سرو میشود. میتوانید از گوجه فرنگیهای گیلاسی نیز برای تهیه این نوع سالاد ایتالیایی استفاده کنید.
چاشنی سالاد کاپرزه با استفاده از ترکیب مواد سس سویا، روغن زیتون و فلفل سیاه درست میشود. به دلیل مزه شور سس سویا، بهتر است که از نمک استفاده نکنید. البته میتوانید سس سویا را حذف کرده و کمی نمک به چاشنی اضافه کنید. ناگفته نماند که این سالاد ایتالیایی نیز مانند هر نوع سالاد دیگری، با افزودن ادویه جات خاص و معطر، طعم بهتر و متفاوت تری را خواهد داشت. میتوانید با توجه به ذائقه غذایی خود و خانواده تان از ادویه جات متفاوتی، چون پودر سیر، آویشن، پونه و همچنین از کنجد نیز در این سالاد ایتالیایی استفاده کنید.
مواد لازم
گوجه فرنگی: ۲ عدد
پنیر موتزارلا: ۱۰۰ گرم
برگ ریحان: یک چهارم پیمانه
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه
گوجه فرنگیها را شسته و با استفاده از یک کارد، آنها را حلقهای خرد نمایید.
ساقههای بلند ریحان را گرفته و فقط برگ سبز آن را نگه دارید و تمیز بشویید.
پنیر موتزارلای توپی را نیز باید به صورت ورقهای برش دهید و مراقب باشید که خرد نشوند.
در ظرف موردنظر گوجه ها، برگ ریحان و پنیر موتزارلا خرد شده را به ترتیب و ردیفی بر روی هم بچینید.
برای آماده کردن سس این سالاد، در یک ظرف جداگانه باید روغن زیتون، سس سویا و فلفل سیاه را ریخته و مخلوط نمایید.
سپس سس سالاد را به صورت خطی بر روی مواد سالاد بریزید و سرو نمایید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/