به گزارش حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از اسپوتنیک، مجله تغذیه بریتانیا مینویسد؛ دانشمندان دانشگاه پزشکی چین به همراه همکارانشان از دانشگاه استرالیای جنوبی و دانشگاه قطر، تأثیر مصرف مقدار قابل توجهی تخم مرغ بر پیشرفت دیابت نوع ۲ را به مدت ۲۰ سال بررسی کرده اند.
کارشناسان دادههای مربوط به رژیم غذایی ۸۵۴۵ نفر را که از سال ۱۹۹۱ تا ۲۰۰۹ جمع آوری شده بررسی کردند و دریافتند که در دهههای اخیر تعداد تخم مرغ در رژیم غذایی چینیها دو برابر شده است.
مینگ لی، متخصص اپیدمیولوژی دانشگاه استرالیای جنوبی گفت: جمعیت در حال روی آوردن به یک رژیم غذایی پر کالری هستند که حاوی گوشت، غذاهای چرب و مقدار زیادی کربوهیدرات است. طبق اطلاعات ما، طی ۲۰ سال گذشته، تعداد تخم مرغ در رژیم چینی دو برابر شده است.
در طی تحقیقات، دانشمندان توانسته اند ثابت کنند که خطر ابتلا به دیابت مستقیماً با افزایش مصرف تخم مرغ متناسب است. این مورد در مردان و زنان مشاهده میشود، در حالت دوم شاخص خطر بیشتری دارد.
به گفته این روزنامه، در حال حاضر، دیابت در ۱۱ درصد از جمعیت چین تشخیص داده میشود که از میزان متوسط بروز جهانی ۸.۵ درصد فراتر میرود.
بیشتر بخوانید
انتهای پیام/