در مطلب زیر طرز تهیه یک نوع شیرینی خوشمزه را به شما آموزش می‌دهیم.

به گزارش  گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم شما با دستو ر تهیه وافل بلژیکی آشنا کنیم.

مواد لازم:
آرد ۳۰۰ گرم + ۲۰۰ گرم جداگانه
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۸۰ گرم
خمیر مایه ۲ قاشق چایخوری
آب گرم ۱۵۰ میلی لیتر
کره ۱۷۵ گرم + ۱۵ گرم جداگانه
شکر دانه درشت ۱۴۰ گرم


بیشتربخوانید


طرز تهیه:
همین ابتدا بگم که من با نصف مقدار مواد اولیه وافل‌ها رو درست کردم.دوستان اول از همه ۱۷۵ گرم کره رو که تازه از یخچال در آوردید، به قطعات کوچیک خرد کنید و بعد بذارید تو دمای محیط تا نرم بشه.

۳۰۰ گرم آرد رو با ۸۰ گرم شکر مخلوط کنید و کنار بگذارید.خمیر مایه و آب گرم رو در کاسه‌ی کوچیکی با هم مخلوط کنید و به مدت ۵ دقیقه کنار بگذارید تا خمیر مایه عمل بیاد. دیگه حتماً میدونید که دمای آب برای عمل اومدن خمیر مایه اهمیت زیادی داره. اگه اولین باره که اینجا رو میخونید، به پست‌های نان مراجعه کنید. 

تخم مرغ‌ها و ۱۵ گرم کره نرم رو به مخلوط آرد و شکر اضافه کنید. خمیر مایه عمل اومده رو هم اضافه کنید.با قاشق خوب هم بزنید تا خمیر چسبناکی ایجاد بشه.

۲۰۰ گرم آرد رو با کره‌های خرد شده روی خمیر بریزید، اما هم نزنید. همونجوری روی ظرف رو بپوشونید و نیم ساعت بهش استراحت بدید.

بعد از نیم ساعت با دست شروع به ورز دادن کنید.طبیعیه که اولش خمیر چسبناکه و به دستتون می‌چسبه.ولی مقاومت کنید و ورز بدید تا یه خمیر براق و کشسان ایجاد بشه. اگه کمی به دست می‌چسبه اشکالی نداره. من حدود ۱۰ دقیقه خمیر رو ورز دادم.

سطح کار رو آردپاشی کنید و خمیر رو به شکل مستطیل روش باز کنید.میتوانید از وردنه استفاده کنید یا مثل من با دست بازش کنید.

حالا شکر دانه درشت رو روی سطح خمیر به صورت یکنواخت بریزید. دوستان این مقدار شکر ممکنه به نظر زیاد بیاد. ولی اگه وافل شیرین میخواید مقدارش متناسبه. اگه کم شیرین دوست دارید مقدارش رو میتونید تا نصف کم کنید که البته دیگه باید با تاپینگ‌های شیرین بخورید.

حالا وافل رو رول کنید. این خمیر به شدت لطیف و دوست داشتنیه. یعنی اینقدر نرمه آدم دلش میخواد باهاش بازی کنه.

رول رو با چاقو برش بزنید و کنار بگذارید. مطمئن شید که سطح کار آردپاشی شده است تا رول‌ها نچسبند.

روی رول‌های آماده شده یک پارچه تمیز نم دار بکشید و بذارید دوباره به مدت ۱۵ دقیقه استراحت کنند. به جای رول کردن اگه وقت و حوصله ندارید میتونید چونه‌های کوچیک از خمیر بگیرید و بذارید استراحت کنند. ولی خوب شکر رو باید روش بپاشید که ممکنه یکدست پخش نشه.

تو این مرحله شما میتونید رول‌ها رو تو یخچال بذارید تا موقع پخت. مثلاً شب آماده کنید و صبح از یخچال در بیارید و نیم ساعت بذارید به دمای محیط برسه و بعد برید سراغ مرحله پخت.

وافل ساز رو روشن کنید و بذارید داغ بشه. اگه از تابه وافل استفاده میکنید، روی شعله قرار بدید تا داغ بشه.

اگه وافل سایز کوچیک میخواید یه دونه از توپ‌های خمیری رو در هر کدوم از پنجره‌های وافل ساز قرار بدید. برای سایز نرمال دوتاش رو کنار هم بگذارید.

در وافل ساز رو ببندید و بذارید وافل‌ها بپزند و روشون طلایی بشه. معمولاً وقتی ازش بخار بلند میشه دیگه حاضره. میتونید چک کنید و اگه طلایی‌تر دوست دارید بیشتر بذارید بپزه.

وافل‌ها رو با احتیاط از دستگاه خارج کنید و خمیر‌های بعد رو به همین ترتیب بپزید.
روی وافل‌های آماده شده میتونید پودر قند بپاشید یا شکلات آب شده بریزید. با انواع تاپینگ مثل خامه فرم گرفته، سس کارامل، سس شکلات، انواع میوه ها، شربت افرا و … میتونید سرو کنید. از عکس‌های وافل فروشی‌های بالا میتونید برای تزیینش ایده بگیرید.

وافل آماده شده رو میتونید تو دستگاه توستر نان دوباره داغ کنید و مثل روز اول تحویل بگیرید.

وافل خوشمزه تون آماده ست. از طعم عالیش لذت ببرید.

منبع: سرآشپزباشی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.