به گزارش حوزه رادیو تلویزیون گروه فرهنگی باشگاه خبرنگاران جوان جایزه ملی سیاستگذاری، به همت جامعه اندیشکدهها و با هدف شناسایی و معرفی پژوهشها و اقدامات تاثیرگذار اندیشکدههای کشور آغاز به کار کرد. جایزه ملی سیاستگذاری طی سه مرحله تلاش میکند پروژههای برتر اندیشکدهها را که موفق به تاثیرگذاری مثبت در فضای سیاستگذاری و تصمیم گیری کشور شدهاند، شناسایی و به عنوان الگو به زیست بوم اندیشهورزی کشور معرفی کند.
مرحله اول
ارسال پروژه توسط مجموعهها
ارزیابی پروژههای دریافتی توسط شورای علمی جامعه اندیشکدهها و انتخاب پروژههایی که امتیاز ارزیابی بالاتری کسب کردهاند، جهت ارائه حضوری در مرحله دوم
مرحله دوم
ارائه پروژههای منتخب در پنلهای موضوعی جداگانه در حضور کمیته علمی
داوری از نظر کیفیت پژوهشی و غنای علمی.
مرحله سوم
ارائه برترین پروژههای هر پنل در حضور هیئت داوران جایزه
داوری از نظر نحوه اجرا و میزان اثرگذاری در حل مسئله
معرفی و تقدیر مادی و معنوی از برترین پروژههای جایزه ملی سیاستگذاری سال.
شورای علمی
مرکب از اندیشه ورزان ارشد اندیشکدههای کشور که در مرحله اول، وظیفه ارزیابی مستندات پژوهشهای ارسالی را بر عهده دارند و در مرحله دوم، در قالب کمیتههای علمی ۳ الی ۵ نفره برای هر پنل موضوعی، به داوری ارائههای حضوری میپردازند.
هیئت داورن
متشکل از افراد پرسابقهای که علاوه بر تجربه فعالیت در اندیشکده ها، در سطوح مدیریتی و سیاستگذاری کشور نیز ایفای نقش کردهاند. هیئت داوران وظیفه داوری و ارزیابی کلیه ارائههای پنل نهایی را در مرحله سوم جایزه بر عهده دارند و توسط اندیشکدههای مشارکت کننده در جایزه انتخاب میشوند.
جوایز
اعطای بیش از ۲۰۰ میلیون جوایز نقدی به پروژههای برتر.
همراه با جوایز غیرنقدی
از اندیشکدهها و موسسات سیاست پژوهی کشور دعوت میشود پروژههایی را که از سال ۱۳۹۶ به بعد با هدف حل مسائل عمومی کشور اجرا کردهاند، جهت شرکت در فرآیند جایزه ملی سیاستگذاری معرفی کنند. مهلت معرفی و ارسال مستندات پروژهها تا ۳۰ آبان ۹۹ است.
انتهای پیام/