عضو هیئت علمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر درباره دریافت جایزه کامستک توضیحاتی را ارائه کرد.

سجاد جعفری، عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی- پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر در گفت‌وگو با خبرنگار حوزه دانشگاهی گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، درباره نحوه دریافت جایزه کامستک، اظهار کرد: کامستک کمیته علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی است که این سازمان در گذشته معروف به سازمان کنفرانس اسلامی بود.

او افزود: در سال ۷۶ یک دوره از برنامه‌های سازمان کنفرانس اسلامی با حضور سران کشور‌های اسلامی در ایران برگزار شد. محل دائمی کمیته علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی کشور پاکستان بوده و ریاست افتخاری آن با رئیس جمهور این کشور است.

جعفری با بیان اینکه جایزه اصلی کمیته علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی در علوم پایه است، تاکید کرد: این جایزه به صورت دوره ای، تقریباً هر چهار سال یک بار به دانشمندان کشور‌های عضو سازمان همکاری اسلامی در شاخه‌های ریاضیات، فیزیک، زیست شناسی، بیولوژی و شیمی اهدا می‌شود.

او گفت: عنوان خاص جایزه کمیته علمی و فناوری سازمان همکاری اسلامی شامل ریاضیدان برتر جهان اسلام است که بنده به صورت مشترک با ریاضیدانی از مراکش، موفق به دریافت جایزه کامستک (COMSTECH) در شاخه ریاضیات شدم.

جعفری تاکید کرد: سازمان همکاری اسلامی (OIC)، دومین سازمان بزرگ بین دولتی جهان پس از سازمان ملل متحد است و۵۷ کشور از چهار قاره در آن عضویت دارند.

عضو هیئت علمی دانشکده مهندسی- پزشکی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ادامه داد: معیار جایزه کامستک بر اساس عملکرد‌ها و دستاورد‌های علمی فرد است که معیار‌های کمی سازی آن بیشتر بر پایه تاثیر انتشارات و مقالات منتشر شده و ارجاعات آن‌ها در سطح جهان است و مطابق کمیته ارزیابی مسلمانان را تشخیص داده و به برگزیدگان آنان جایزه داده می‌شود.

جعفری ادامه داد: امسال دانشگاه صنعتی امیرکبیر با همکاری معاون پژوهشی و مدیر پژوهشی دانشگاه فعالیت‌های خوبی انجام داده است. قصد داریم تا یک مرکز تحقیقاتی به منظور همکاری بیشتر با دانشکده‌های گوناگون سطح کشور ایجاد کنیم و به اینصورت اقدامات خود را منسجم‌تر کنیم.


بیشتر بخوانید


انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار