به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، کتلت از آن دسته غذاهایی است که شاید کمتر کسی آن را دوست نداشته باشد. این غذای خوشمزه به راحتی تهیه میشود و همگان بر این موضوع معتقد هستند که بهترین کتلت دنیا، کتلتهایی ست که مادران تهیه میکنند. حال امروز ما میخواهیم شما را با تمامی فوت و فنهای کتلتهای مامان پز آشنا کنیم. تا شما هم بتوانید به راحتی این غذای خوشمزه را تهیه کنید. این غذا انوع مختلفی دارد از جمله: کتلت گوشت، مرغ، بوقلمون و … که به ترتیب تمامی این خوشمزهها را به شما آموزش خواهیم داد. کتلت یا شامی از دسته غذاهای پرسی میباشند. این غذای پر طرفدار طعم کمی چرب و گوشتی دارد و معمولا بدون برنج و با نان سرو میشود. امروز تقریبا شما با هر مواد غذایی که فکر کنید میتوانید کتلت تهیه کنید فقط ماده اولیه آن متفاوت میشود.
اما قیافه ظاهری همه آنها تقریبا یکی است. تقریبا میتوان گفت که مهمترین ماده غذایی در این غذا گوشت چرخ کرده گوسفند و گوساله است. گوشت چرخ کرده حاوی ۴۲ گرم پروتئین در هر ۱۸۰ گرم است و اگر از نوع لخم و بدون چربی گوشت گوساله تهیه شود بسیار سودمند میباشد و در هر ۱۸۰ گرم آن میتواند ۶ گرم چربی پیدا کرد. این گوشت در میان بهترین منابع غذای رژیمی حاوی کراتین سرشار است. همانطور که میدانید و به وضوح مستند است، این ماده مغذی به بدنسازان کمک میکند آهن بیشتری جذب کنند و به نوعی محرک رشد عضله است. این ماده غذایی یکی از سالمترین انواع گوشت قرمز است. این گوشت فوق العاده سرشار از روی است. یک ماده معدنی که منجر به افزایش فرآیند تولید تستوسترون میشود. برای انجماد گوشت چرخ کرده خوب است که از این روش استفاده کنید، هرچه حجم گوشت درون بسته کمتر و ضخامت گوشت کمتر و به صورت لایه پهنتر و نازکتر باشد و دمای فریزر نیز پایینتر باشد، گوشت هم زودتر یخ میزند و هم کیفیت بالای آن از دست نمیرود.
مواد لازم
گوشت چرخ کرده گوساله (یا مخلوط گوسفند و گوساله):۵۰۰ گرم
سیب زمینی متوسط: ۴ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
پیاز: ۱ عدد
نمک: به مقدار لازم
فلفل: به مقدار لازم
ادویه: به مقدار لازم
زردچوبه: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
ابتدا پیاز را رنده درشت کنید.
سپس سیب زمینی را رنده ریز کنید.
گوشت و پیاز و سیب زمینی و تخم مرغ و ادویه و زردچوبه و نمک و فلفل رو مخلوط کنید.
با دست خوب ورز دهید تا مواد منسجم شوند.
بهتر است نیم ساعت مایه کتلت را داخل یخچال قرار دهید تا استراحت کند.
سپس روغن را در تابه روی شعله متوسط خوب داغ کنید؛ و پس از آن حرارت را کم کنید.
از مایه کتلت مقداری بردارید و در دستتان به فرم دلخواه که معمولا برای کتلت به صورت بیضی کشیده ست در بیاورید.
زمانی که روغن داغ شد آرام کتلت را داخل روغن سُر دهید.
تمامی کتلتها را به همین ترتیب در تابه بگذارید.
وقتی یک سمت کاملا سرخ و قهوهای شد برگردانید تا سمت دیگر کتلت نیز سرخ شود.
توجه کنید که حرارت گاز ملایم باشد تا کتلتها مغز پخت شوند.
کتلتها را کلفت نگیرید تا خوب پخته شوند.
با گوجه و خیارشور نوش جان کنید.
منبع: غذالند
انتهای پیام/