به گزارش خبرنگار حوزه کلینیک گروه علمی پزشکی باشگاه خبرنگاران جوان، انجمن تغذیه آلمان اعلام کرده است که ماهی قزل آلا فواید اعجاب برانگیز و بی نظیری را برای سلامت جسم انسانها دارد؛ به گونهای که استفاده آن از ابتلا به سکته قلبی و مغزی جلوگیری میکند، سطح کلسترول مضر را کاهش و میزان کلسترول مفید را افزایش میدهد.
انجمن تغذیه آلمان توضیح داده که ماهی قزل آلا سرشار از اسیدهای چرب امگا با زنجیره ای طولانی مانند اسید ایکوزاپنتائوئیک و اسید دوکوزا هگزانوئیک است.
همچنین مصرف این ماهی، اسیدهای چرب امگا ۳ وکلسترول مضر بدن را کاهش و در مقابل کلسترول مفید را افزایش میدهد. کاهش فشار خون بالا، بهبود رقیق سازی خون و در نتیجه جلوگیری از سکتههای قلبی و مغزی از دیگر مزیتهای ماهی قزل آلاست.
براین اساس انجمن تغذیه آلمان توصیه کرده است که افراد هفته ای دو بار ماهی مصرف کنند و هر هفته ۷۰ گرم از انواع ماهیهای چرب مانند ماهی قزل آلا، شاه ماهی و خال مخالی را استفاده کنند.
بیشتر بخوانید:
با این غذاها در ۶۰ سالگی ۲۰ ساله به نظر برسید
بیماری نقرس را چگونه مهار کنیم؟
انتهای پیام/
از یه طرف پزشکان امروزی میگن ماهی مفیده
و از یه طرف طب سنتی میگه ماهی ضرر داره
هر چند بنده پولشو ندارم اما خب از این تناقض ها خیلی زیاده خلاصه علی برکت الله
تنها دلخوشی من اینه که در غذایم نمک یددار میریزم!