به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، رولت اسفناج و میت لوف سرشار از پروتئین و فیبر است. اسفناج دو برابر سبزیجات دیگر فیبر دارد و میت لوف نیز یک ترکیب غنی از گوشت گوساله، روغن سویا، ادویه جات و افزودنیهای مجاز است. شما با تهیه این غذا یک غذای مقوی و هیجانانگیز خواهید داشت این غذا از جمله غذاهای پر خاصیتی است که به دلیل شکل ظاهری و رنگ آن کودکان به آن علاقهمند میشوند.
مواد لازم برای تهیه رولت اسفناج و میت لوف
میت لوف ۲۰۰ گرم
ماست کیسهای ۵۰ گرم
پنیر خامهای ۲۰۰ گرم
آرد ذرت دو قاشق غذاخوری
سفیده تخم مرغ چهار عدد
ساقه شوید خرد شده دو ساقه
جوز هندی نصف قاشق چایخوری
سیر خرد شده دو حبه
اسفناج ۳۰۰ گرم
نمک به مقدار لازم
بیشتر بخوانید
طرز تهیه رولت اسفناج و میت لوف
فر را روی دمای ۱۸۰ درجه بگذارید و اجازه دهید تمام سطح فر گرم و هم دما شود. اسفناجهای شسته شده را به مدت ۵ دقیقه درون قابلمه با در بسته قرار دهید تا نرم شوند. آنها را آبکش کنید تا کاملا آب اضافی آن گرفته شود و به ظرف منتقل کنید. سیر، شوید، نمک و جوز هندی را به اسفناجها اضافه کنید و آنها را با هم مخلوط کنید.
سفیدههای تخم مرغ را خوب هم بزنید و به اسفناج اضافه کنید. آرد ذرت را درون آن بریزید. مخلوط به دست آمده را روی کاغذ روغنی در سینی فر پهن کنید و ۸ تا ۱۰ دقیقه در فر که از قبل گرم کردهاید بگذارید تا بپزد.
بعد از این که پخت آن را از فر خارج کنید و به آن زمان دهید تا کمی خنک شود. در این فاصله ماست و پنیر را مخلوط کنید و روی سطح اسفناج پخته بریزید. ورقههای میت لوف را روی سطح پنیری بچینید و رولت را سفت بپیچید سپس دور آن فویل بپیچید و به مدت ۲۰ دقیقه در فریزر قرار دهید. هنگام سرو با یک چاقوی تیز رولتتان را به ضخامت دو و نیم سانت برش بزنید و در ظرف سروتان بچینید.
منبع: کتاب کاله
انتهای پیام/