به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه فلافل سویا را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم:
نخود ۳ لیوان
سویا نصف لیوان
پیاز ۲ عدد
سیر ۵ حبه
جعفری مقداری
سیب زمینی ۱ عدد
تخم مرغ ۲ عدد
نمک. فلفل. زردچوبه
دارچین به مقدار لازم
طرز تهیه:
نخودها را از شب قبل در اب ولرم خیس کنید و تا فردا چند بار اب ان را تعویض نمائید، سویا را از ۱ ساعت قبل در اب یا شیر خیس کنید و پس از این مدت خوب ابکشی نموده و با فشار دادن اب اضافی اش را بگیرید.
سویا و سیب زمینی پخته را همراه با نخود ۲ بار چرخ کنید، جعفری و پیاز و سیر را نیز در دور اخر چرخ نمائید، فلفل، نمک، کمی زردچوبه و دارچین روی موادی که چرخ کرده اید بریزید و تمام مواد را با دست خوب مخلوط کنید تا یکدست شود سپس تخم مرغها را اضافه کنید.
تا اندازهای تخم مرغ بریزید که بتوانید با دست تان به مایه شکل دهید، مایه فلافل را ۳۰ دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس سرخ کنید.
سویا، طرز تهیه فلافل، طرز تهیه فلافل سویا، غذا با سویا، فلافل، فلافل بندری، فلافل تند، فلافل جنوب، فلافل خانگی، فلافل سبزیجات، فلافل سویا، فلافل سیب زمینی، کوکو سویا.
مقداری مایه فلافل برداشته و بصورت گرد حالت دهید یا قالب بزنید و درون روغن داغ به ارامی بیاندازید، کمی زمان دهید تا طرف اول فلافلها سرخ شود سپس برگردانده و طرف دیگر را سرخ کنید، برای سرو کردن فلافل را در ظرف بریزید و با کمی سس، خیارشور و گوجه ان را تزئین کنید.
بیشتر بخوانید:
نکتهها:
این غذا علاوه بر در دسترس بودن مواد، دارای ارزش غذایی بالایی میباشد، نخودی که در فلافل استفاده میشود مانع از جذب زیاد روغن شده و به همین دلیل پس از تهیه، غذایی کم چرب و سالم خواهید داشت.
نخود مانع از چسبیدن فلافل به کف تابه میشود و در این غذا نیازی به استفاده از تعداد زیادی تخم مرغ نیست و فقط باید مواد را خوب مخلوط کنید تا بافت خود را حفظ کنند، علاوه بر مواد گفته شده میتوانید کمی فلفل خرد شدهنیز به مایه اضافه کنید.
میتوانید از مواد بیشتری استفاده کنید و برای وعدههای بعدی مایه فلافل را منجمد نمائید، در صورتی که مایه فلافل را منجمد میکنید نباید تخم مرغ اضافه کنید و تنها مواد را پس از مخلوط شدن به تعداد وعده هایتان تقسیم کرده و بسته بندی کنید و در فریزر قرار دهید.
منبع: آشپزی ها
انتهای پیام/