بعد استراحت خمیر را دوباره کمی ورز میدهیم. از خمیر به اندازه یه پرتقال برمی داریم و با وردنه باز میکنیم و دو سر خمیر را به حالت رول جمع میکنیم و دو طرف خمیر را میبندیم و وسط خمیر را باز نگه میدادیم، ولی کنارهها را کمی بالا میاوریم وحالت دیواره درست میکنیم تا مواد میانی بیرون نریزد.
زرده تخم مرغ را با فرچه اطراف خمیر میزنیم وکنجد رویش میپاشیم و بعد داخل خمیر کمی قارچ تفت داده میریزیم و یه تخم مرغ ریز میشکنیم و کنار قارچ میریزیم و پنیر پیتزا رویش میریزیم و کمی نمک و فلفل میزنیم و داخل فر از قبل
گرم شده با درجه ۱۸۰ حدود نیم ساعت قرار میدهیم تا بپزد. ۳ دقیقه آخر گریل را روشن میکنیم تا روی پیده طلایی شود.
منبع: کوکپد
انتهای پیام/