در این مطلب قصد داریم روش تهیه مربا گوجه فرنگی را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، شاید آماده کردن مربا با گوجه‌فرنگی به نظرتان عجیب برسد و با تصور کردن ترشی گوجه راحت‌تر کنار بیایید؛ اما ما تردیدی نداریم که مربای گوجه یکی از خوشمزه‌ترین دسر‌هایی است که تا امروز امتحان کرده‌اید. برای تهیه این مربای خوشمزه تنها به کمتر از نیم ساعت وقت نیاز دارید. کافی است چند گوجه‌فرنگی نرم و رسیده در خانه داشته باشید تا بتوانید همین امروز مربای خوشمزه‌ای را برای صبحانه فردایتان آماده کنید. وقت را تلف نکنید و دست بکار شوید. ما طرز تهیه مربا گوجه فرنگی را در ادامه آورده‌ایم.


مواد لازم

گوجه فرنگی یک کیلو
شکر یک کیلو
آب لیموی تازه نیم پیمانه
زنجبیل به مقدار لازم
چوب دارچین یک تکه
فلفل قرمز ساییده کمی

طرز تهیه مربای گوجه فرنگی

شاید بار‌ها مربای پرتقال، انجیر یا توت‌فرنگی را درست کرده باشید، اما هیچ وقت تصور نکرده باشید که با گوجه فرنگی هم می‌توانید یک مربای خوشمزه را آماده کنید. برای به دست آوردن مایه اصلی این مربا، گوجه فرنگی رسیده و سالم را بشویید و چهار-پنج دقیقه در قابلمه آب جوش بیندازید. سپس گوجه‌ها را خرد کنید و از صافی سیمی بگذرانید. با این روش مربای شما بافت مارمالادی پیدا می‌کند.

مایه گوجه فرنگی را با یک پیمانه آب در دیگ بریزید. آب لیمو و فلفل و زنجبیل و دارچین را هم اضافه کنید. این مایه را روی شعله ملایم برای ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بجوشانید تا آب اضافه شده تبخیر شود. سپس شکر را اضافه کنید و روی شعله تند هم بزنید تا مربا قوام بیاید.


بیشتر بخوانید


چند نکته

به جای زنجبیل و دارچین می‌توانید به این مربا هل ساییده اضافه کنید.
از این مربای خوشرنگ می‌توانید به عنوان لایه رویی کاناپه پنیر استفاده کنید.
می‌توانید این مربا را با پنکیک صبحانه سوئدی میل کنید.

 

منبع: کتاب آشپزی

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
United States of America
ناشناس
۱۲:۲۱ ۰۸ مهر ۱۳۹۹
من درست کردم خوب بود