در این مطلب قصد داریم روش تهیه ماهی قزل آلا با سس خامه را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، اگر نمی‌توانید میز نهار عید را بدون ماهی سرخ یا کباب شده تصور کنید، تنها نیستید. ماهی برای بسیاری از ایرانی‌ها، غذای اصلی روز عید است و به همین بهانه، ما در این مطلب روش تازه و متفاوتی را برای طبخ آن توضیح می‌دهیم. اگر قصد آماده کردن ماهی قزل آلا با یک سس خوشمزه، اما آسان و فوری را دارید، در ادامه این مطلب با ما باشید و طرز تهیه قزل آلا با سس خامه را از دست ندهید.

مواد لازم برای تهیه قزل آلا با سس خامه

ماهی قزل آلا پاک کرده دو پیمانه
خامه ترش یک پیمانه
جعفری ساطوری دو قاشق غذاخوری
آب لیمو تازه یک قاشق غذاخوری
آرد دو قاشق غذاخوری
کره پاستوریزه  ۳۰ گرم
نمک و فلفل به مقدار لازم


بیشتر بخوانید:

طرز تهیه قزل آلا با سس خامه

ما روش متفاوتی را برای آماده کردن ماهی قزل‌آلا به شما آموزش می‌دهیم. برای شروع روی ماهی کمی نمک بپاشید حدود ۱۰ تا ۱۵ دقیقه در جای خنک بخوابانید. بعد ماهی را زیر آب سرد بشویید و با دستمال مناسب خشک کرده و روی آن کمی نمک و فلفل بپاشید. سپس ماهی را در آرد بغلتانید.

کره را در ماهی‌تابه روی شعله ملایم داغ کنید و هر روی ماهی را حدود پنج تا شش دقیقه در آن سرخ کنید تا طلایی شود. سپس ماهی را از تابه بیرون بیاورید و در ظرفی که برای سرو کردن انتخاب کرده‌اید بگذارید. اگر هم نمی‌خواهید ماهی را درسته سرو کنید، قبل از شروع مراحل پخت ماهی را فیله کرده و سپس باقی مراحل را طی کنید.

حالا نوبت تهیه سس مخصوص است. خامه ترش یا حتی خامه صبحانه را در یک تابه کوچک گرم کنید و رویش آب لیموی تازه بریزید. بعد از داغ شدن سس، شعله را خاموش کنید و آن را روی ماهی بریزید. وقتی سس را روی ماهی ریختید، جعفری تازه را هم روی آن بپاشید و از خوردن این غذای ساده و پرخاصیت لذت ببرید.

 

منبع: کتاب کاله

انتهای پیام/

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار