به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه لوبیا سبز شور را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
لوبیا سبز-۱ کیلوگرم
سرکه -۲ لیوان
آب- ۲ لیوان
نمک - ۲ قاشق غذاخوری
شوید - ۴، ۵ شاخه
سیر- ۴، ۵ حبه
فلفل و دانه خردل - به میزان دلخواه
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه:
۱- شیشههایی راکه میخواهید در آنها شور درست کنید، بشویید و اجازه دهید کامل خشک شود.
۲- سر و ته لوبیاها را بگیرید و بعد از شستن اجازه دهید کامل خشک شود. در شیشهها فلفل، سیر، دانههای خردل و شوید را بریزید.
۳- سپس لوبیاها را به صورت عمودی و فشرده کنار هم داخل شیشه بچینید.
۴- در یک قابلمه به ازای هر لیوان سرکه، یک لیوان آب و یک قاشق غذاخوری نمک بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید.
۵- ترکیب آب و سرکه را همان طور داغ روی لوبیاها بریزید.
۶- با ضربات آرام به شیشهها، حبابهای هوا را خارج کنید و سپس در شیشه را محکم ببندید.
۷- شور را بعد از اینکه خنک شد، داخل یخچال قرار دهید. بعد از ۴۸ ساعت آماده خوردن است.
منبع: خراسان
انتهای پیام/