به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز طرز تهیه پودینگ گوشت چرخ شده بسیار عالی و خوشمزه را برای شما قرار داده ایم. با ما همراه باشید.
مواد لازم
کلمبروکلی: ۴۰۰ گرم
سویا: ۲ پیمانه
پیاز بزرگ: یک عدد
سیر: ۴ حبه
هویج بزرگ: یک عدد
رب گوجهفرنگی: ۲ قاشق سوپخوری
روغن: به میزان لازم
نمک، فلفل و زردچوبه: مقداری
بیشتربخوانید
آموزش آشپزی؛ از خوراک نخود لبنانی و سیب زمینی سرخ کرده هندی تا شور برگ مو + تصاویر
طرز تهیه:
پیاز را پوست کنده، شسته و خلالی یا نگینی خرد کنید. هویج را هم پوست کنده، بشویید و به شکل دلخواه برش بزنید.
– در تابهای روغن ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از داغ شدن روغن، پیازها را در روغن تفت دهید. سیرها را هم له کرده و همراه پیاز سرخ کنید.
مقداری زردچوبه و فلفل به تابه اضافه کرده و سویای آماده را داخل تابه ریخته و خوب با مواد دیگر مخلوط کنید.
بعد از کمی تفت دادن سویا، نوبت به اضافه کردن رب گوجه فرنگی و هویج خردشده است.
مدتی که از تفت دادن مواد گذشت مقداری آب به خورش اضافه کنید (تا حدی که روی مواد بیاید) و اجازه دهید تا هویج بپزد.
حدود ۱۰ دقیقه به آخر پخت مانده، کلم بروکلی خردشده را اضافه کرده و بعد از پخت خورش را سرو کنید. این غذا را، هم میشود با نان سرو کرد و هم با برنج.
نکات
برای آمادهسازی سویا آن را به مدت ۲۰ دقیقه تا نیمساعت در مقداری آب و نمک خیس کنید و بعد از این مدت در آبکش ریخته و با فشردن در دست آب آن را به خوبی بگیرید. حالا سویا آماده استفاده در غذاست.
برای خوشرنگ شدن کلم بروکلی بهترین راه این است که در قابلمهای مقداری آب و نمک ریخته، روی حرارت بگذارید. پس از جوش آمدن آب کلم بروکلی را در آن انداخته و بعد از مدتی آنها را بیرون آورده و سریع زیر آب سرد بگیرید. این شوک حرارتی باعث ثابت ماندن رنگ سبز کلم بروکلی میشود.
نکته
مقدار سیر در این غذا به سلیقه شما بستگی دارد. اگر دوست ندارید، مقدار آن را کمتر یا حتی حذف کنید.
منبع: کی آشپزه
انتهای پیام/