در این مطلب دستورالعمل تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه آموزش داده شده است.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه کتلت ذرت با گشنیز و پیازچه را به شما عزیزان آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم تعداد (۴ نفر)

• گوشت مرغ چرخ شده: ۲۵۰ گرم
• ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت: ۲۰۰ گرم
• گشنیز ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• پیازچه ریز خرد شده: ۱ دسته کوچک
• تخم مرغ: ۱ عدد
• نمک: به میزان لازم
• روغن برای سرخ کردن: حدود ۱ استکان کوچک


بیشتربخوانید


طرز تهیه

گوشت مرغ چرخ شده را با ذرت، گشنیز، پیازچه، نمک و تخم مرغ خوب مخلوط می‌کنیم تا تمام مواد یکسان شود.

 سپس روغن را درون تابه‌ای گرم کرده و از مایه کتلت با نوک قاشق، یک گردی برمی داریم و با یک چنگال مواد را از قاشق در تابه می‌اندازیم تا سرخ شود. پس از اینکه دو طرف آن سرخ شد با سس کچاپ سرو می‌کنیم.

منبع: کی آشپزه

انتهای پیام/

برچسب ها: آشپزی ، خانه داری
اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.