به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، فانی مسئول باغبانی شهرستان داراب، گفت: این شهرستان با ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار انجیرستان دیم و تولید بیش از ۵ هزار تن انجیر مقام چهارم تولید انجیر در استان فارس را پس از شهرستانهای استهبان ، نی ریز و جهرم را به خود اختصاص داده است.
او، بیان کرد: برداشت انجیر در شهرستان داراب از اوایل شهریور آغاز شده و تا اوایل مهر ماه ادامه دارد.
فانی تصریح کرد: متوسط تولید انجیر در هکتار یک تن محصول خشک است.
مسئول باغبانی شهرستان داراب، ادامه داد: شرایط اقلیمی خاص از جمله آب و هوا، ارتفاع از سطح دریا، نوع خاک، سازگاری محصول با محیط و نبود استفاده از کودهای شیمیایی، منجر به تولید انجیر ارگانیک در بیشتر مناطق شهرستان داراب شده است.
او، افزود: مهمترین ارقام انجیر شهرستان داراب شامل واریتههای سبز، سیاه، شاه انجیر و متی است.
فانی، اضافه کرد: انجیر داراب علاوه بر ارسال به استانهای کرمان، اصفهان، هرمزگان به اروپا و کشورهای حاشیه خلیج فارس نیز صادر میشود.