آغاز برداشت انجیر دیم از انجیرستان‌های خفر

برداشت انجیر دیم از بیش از ۵۵۰۰ هکتار از انجیرستان‌های شهرستان خفر آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز، نکویی، کارشناس جهاد کشاورزی شهرستان خفر گفت: آب و هوای مناسب باعث شده تا شهرستان خفر جزء یکی از قطب‌های انجیر دیم در استان باشد.

او، بیان کرد: متوسط برداشت  انجیر دیم یک و نیم تن در هر هکتار است.

نکویی تصریح کرد: روستا‌های ابسرد، کرفت، شاغون، حسن آقایی و اشکوری از جمله روستا‌هایی هستند که انجیر نوبرانه انجیر دیم در آن‌ها برداشت و روانه بازار می‌شود.

کارشناس جهاد کشاورزی شهرستان خفر، ادامه داد: از جمله انجیر‌های برداشت شده در این شهرستان سیاه، آقایی، کوهمره‌ای، شاه انجیر، کنزک و عسلی است.

او، افزود: برداشت انجیر دیم از اواخر مردادماه آغاز شده و تا اواسط مهرماه ادامه دارد.

انتهای پیام/ت

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار