برداشت انجیر از انجیرستان‌ های شهرستان خفر در استان فارس آغاز شد.

به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سخایی مسئول جهادکشاورزی شهر خفر با اشاره به آغاز برداشت انجیر از انجیرستان‌های دیم این منطقه از ابتدای شهریورماه گفت: برداشت انجیر تا پایان آبان امسال ادامه دارد. 

وی با بیان اینکه ۵ هزار هکتار از زمین‌های کشاورزی خفر به انجیرستان دیم اختصاص یافته است، افزود: متوسط برداشت این محصول در هر هکتار یک تن است و پیش‌بینی می‌شود امسال ۵ هزار تن انجیر دیم از انجیرستان‌های شهرستان خفر برداشت شود.

سخایی تصریح کرد: به دلیل شرایط آب و هوایی و نوع نژاد انجیر دیم در این منطقه باعث شد رشد ۲۰۰ هکتاری نسبت به پارسال در انجیر دیم افزایش یابد.
مسئول جهاد کشاورزی خفر ادامه داد: نمونه‌های انجیر دیم خفر کوهمره‌ای و شاه انجیر هستند که شیراز، تهران، اصفهان، کشور‌های حوزه خلیج فارس و اروپا از بازار‌های فروش انجیر خفر محسوب می‌شوند.


گفتنی است، روستا‌های آبسرد، شاغون، اشکوری و کرفت، مهمترین مناطق کشت انجیر دیم در منطقه خفر به شمار می‌روند.


انتهای پیام/ت


برداشت ۵ هزار تن انجیر دیم در خفر

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
آخرین اخبار