به گزارش گروه استان های باشگاه خبرنگاران جوان از شیراز؛ سخایی مسئول جهادکشاورزی شهر خفر با اشاره به آغاز برداشت انجیر از انجیرستانهای دیم این منطقه از ابتدای شهریورماه گفت: برداشت انجیر تا پایان آبان امسال ادامه دارد.
وی با بیان اینکه ۵ هزار هکتار از زمینهای کشاورزی خفر به انجیرستان دیم اختصاص یافته است، افزود: متوسط برداشت این محصول در هر هکتار یک تن است و پیشبینی میشود امسال ۵ هزار تن انجیر دیم از انجیرستانهای شهرستان خفر برداشت شود.
سخایی تصریح کرد: به دلیل شرایط آب و هوایی و نوع نژاد انجیر دیم در این منطقه باعث شد رشد ۲۰۰ هکتاری نسبت به پارسال در انجیر دیم افزایش یابد.
مسئول جهاد کشاورزی خفر ادامه داد: نمونههای انجیر دیم خفر کوهمرهای و شاه انجیر هستند که شیراز، تهران، اصفهان، کشورهای حوزه خلیج فارس و اروپا از بازارهای فروش انجیر خفر محسوب میشوند.
گفتنی است، روستاهای آبسرد، شاغون، اشکوری و کرفت، مهمترین مناطق کشت انجیر دیم در منطقه خفر به شمار میروند.
انتهای پیام/ت