در این مطلب قصد داریم روش تهیه توپک سیب‌زمینی پنیری را به شما عزیزان آموزش دهیم.

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، امروز قصد داریم دستورالعمل تهیه توپک سیب‌زمینی پنیری را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.

مواد لازم:

سیب زمینی پخته و له شده - ۲ فنجان
تخم مرغ - ۱ عدد
پیاز- نصف فنجان
کالباس خانگی خرد شده - نصف فنجان
پودر سوخاری - نصف فنجان
پنیر پارمزان – سه چهارم فنجان
روغن برای سرخ کردن - به مقدار نیاز


بیشتر بخوانید


طرز تهیه:

۱. سیب‌زمینی‌ها را بعد از خنک شدن کامل له کنید.
۲. یک عدد تخم مرغ را با سیب‌زمینی‌های پخته شده مخلوط کنید.
۳. نمک، فلفل، ادویه و زردچوبه را اضافه کنید.
۴. پیاز و کالباس و پنیر را اضافه کنید.
۵. از مخلوط توپ‌هایی به اندازه گردو درست کنید و در پودر سوخاری بغلتانید.
۶. توپک‌ها را در روغن سرخ کنید.

منبع: روزنامه خراسان

انتهای پیام/

 

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.