به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان، قصد داریم امروز شما را با دستو تهیه فلفل پلو با مرغ آشنا کنیم، امیدواریم که مورد توجه شما قرار گیرد.
بیشتر بخوانید
مواد لازم
برنج
۴ پیمانه
۱۰۰ گرم / ۳۶۰ کالری
دانه فلفل سیاه
یک قاشق سوپ خوری
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
مرغ
یک کیلو و ۲۰۰ گرم
۱۰۰ گرم / ۲۰۰ کالری
نمک
به میزان لازم
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
زعفران ساییده شده
به مقدار کافی
۱۰۰ گرم / ۳۱۰ کالری
پیاز
۲ عدد متوسط
۱۰۰ گرم / ۵ کالری
زردچوبه
نوک قاشق چای خوری
۱۰۰ گرم / ۰ کالری
طرز تهیه فلفل پلو:
*. ۱ - ابتدا برنج را پاک کرده و پس از شستن، چند ساعت در آب خیس کنید؛ سپس پیازها را پوست کنده و به صورت درشت خرد کنید.
*. ۲ - قابلمهای متوسط آماده کرده و تکههای مرغ پاک شده و شسته شده مرغ را به همراه ۴ لیوان آب در آن بریزید و بگذارید به جوش آید.
*. بعد از آنکه کف روی آب را گرفتید، مقداری نمک، زردچوبه، یک دوم قاشق چای خوری زعفران ساییده شده و همچنین پیازهای خرد شده را به آب آن اضافه کنید و بگذارید مرغ به طور کامل بپزد.
*. نکته: در صورتی که احساس کردید مرغ کمی بوی ناخوشایندی میدهد، ۲ عدد هویج را پوست گرفته و هنگام پخت، داخل آب آن بریزید. هویج بوی زهم مرغ را به خوبی خواهد گرفت.
*. ۳ - بعد از آنکه مرغ خوب پخته شد، آب آن را صاف کرده و در کاسهای بریزید.
*. ۴ - قابلمهای متناسب برای ۴ پیمانه برنج آماده کنید و برنج خیس کرده را بدون آب در آن بریزید، سپس به جای آب به همان میزان، آب مرغ صاف شده اضافه کنید.
*. برای این کار بهتر است آب مرغ را هنگام ریختن در قابلمه، پیمانه کنید. (روش پخت این برنج کته است؛ پس به روش معمول به همان تعداد پیمانه برنج، آب نیاز دارد).
*. نکته: اگر آب مرغ- با توجه به میزان برنج- کافی نبود، آب جوشیده به آن اضافه کنید.
*. ۵ - حالا نوبت دانههای فلفل سیاه است. پس از اضافه کردن دانههای فلفل، قابلمه را روی شعله زیاد اجاق گاز قرار دهید تا به جوش آید.
*. بعد از اینکه آب بخار شد، کمی روغن یا کره روی برنج ریخته و دم کنی را روی قابلمه قرار دهید.
*. نکته ۱: حین جوشیدن برنج، آب آن را بچشید و در صورتی که نمکش کم بود، کمی نمک اضافه کنید.
*. نکته ۲: فلفلها را پیش از ریختن داخل برنج پاک کرده و بشویید، چون ممکن است بین آنها چوب یا سنگریزه وجود داشته یا خاکی باشد.
*. نکته ۳: اگر رژیم کم چربی دارید، با توجه به اینکه برنج در آب مرغ پخته میشود، دیگر نیازی به اضافه کردن روغن هنگام دم کردن نیست؛ به خصوص اگر در میان تکههای مرغ، بال هم موجود باشد.
منبع: آکا ایران
انتهای پیام/